busragunergan 16+3 ten beeri 5gündür filan batma ve germe hareketleri hissediyorum ben sizler neler yaşadınız 🥰
AhsenAdaAda busragunergan ben de 16 haftada hissettim sonra ses seda kesildi 19. Haftada tekrar başladım hissetmeye.
Tanemveannesi_ busragunergan batma ve germe derken nasıl bir his 17 deyim benim karnında ağrılar oluyor soluma yatamiyorum bı sure sonra canım acıyor bebeğim orda
gizzzy35 busragunergan Ne kadar erken hissetmiş herkes 😂 Ben 24 haftalıkken hissetmeye başladım tam olarak. Şuan 25 olduk.
busragunergan GamzeCan yaaa dimi böyle dalgalanma oluyor sanki içimde bazen batma oluyor bazen germe oluyor geriliyor içerden hissediyorum ☺️
cankusumyavrum Tanemveannesi_ canım bende 17 haftalıkken hissettim göz seyirmesi gibi oluyor sanki içinde baloncuk patlıyor gibi pıt pıt 💓 genelde ben uykuya geçmeden hareketleniyor benimki sende uyumadan uzanınca bak belki hissedersin
busragunergan Tanemveannesi_ yani içerden iğne batması gibi oluyor germe dediğim şey de tekmesi galiba ama tabi haftası erken olunca güçsüz ama yine de çok belli hareketleri olduğu daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip bir his zaten ☺️
Yagmuracar0509 Tanemveannesi_ kuzum bende aynıyım ve böyle göbek deliğime sanki iğne batırıyorlar sende de oluyor mu?
Tanemveannesi_ cankusumyavrum Belki de ben biraz da kiloluyum yaşıma göre hep boyleydim acaba diyorum ondan mı hissedemiyorum çünkü annem ve kaynanam hep evlendikleri de minyon kucuklermis ikisi de diyor hissetik sende bı his yok mu yok yani 🥺 ne yapıyım 🥲
busragunergan gizzzy35 maşallah 🧿 vallahi zayıfım diye mi gelişimi 1 hafta önde diye mi bilmiyorum ama kıpır kıpır batma bayma batma sürekli 🐣 Tanemveannesi_ arkadaşım da benden 3-4 hafta önde ama o da hissetmemiş olabilir yani bence kötü hissetmeyin ☺️
Bahar-14 gizzzy35 Ya bende 22+4 üm ama hala hissetmedim,ara ara bir hareketlilik hissediyorum ama net olarak algılayamıyorum.Sende de böyle mi olmuştu.
Defneeedemet gizzzy35 aynn canm ben 20 deyim hala hissetmedim doktor çok normal bundan sonra hissedersn dedi
Berrakberfu Tanemveannesi_ valla ben 15+2 haftaligim ev icin kucuk el dopleri aldim onda bile bulamyorm kalp atisini😂biraz gobeklyim 68 le hamile kaldim suan 74um ama bulamyorum cocugumu🙃
ilknurrerdemm Tanemveannesi_ 22 haftalık olduk ikizlerim var hala hissetmiyorum kilomdan kaynaklı olabilirmiş :) çok şükür bebekler sağlıklı
busragunergan Eminedmr hareketleri net bir şekilde dışarıdan görünmeye kaç haftalıkken başladı peki ☺️
Tanemveannesi_ busragunergan anladım ben halen hissetmedim o zmn 🥲 hissetsem anlardım teşekkür ederim ☺️🧡
Smyye1B busragunergan İlk gebeliğim çok emin olamıyorum bende karnımın içi acıyor gibi sanki kimi bebek hareketidir diyor kimi rahim büyüdüğü için acıyordur diyor. Karın acısı gibi bişey mi 😇 Ara ara oluyor