Annemiz gunes1234 haklısın aslında hem bişeye yaramazlar hemde sağda solda şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıp dururlar çok gördüm valla
gunes1234 Annemiz kız kaynanam çok kıskanç bir kadın zorlukla evime bardak alırım bil ki yarın kaynanam onu kendi evine almıştır para harcamaya doymaz asla maddi durumları iyi ama hala gözleri aç işte
Annemiz gunes1234 Diyorum ya ALLAH bi yerden gönderiyo çok şükür darda bırakmıyo sadece biz anlamıyoruz
gunes1234 Annemiz bekarken maaşı alır akşama harcardım ama evet öğrendiim şimdi geçinmeye az ile yetinmeyi eşimle beraber her derdin altından kalkarız Allahın izni ile
Annemiz gunes1234 yani arada sezmiyo değilim ama öyle eşyayı felan değil daha çok insan kıskançlığı bizim ki
Annemiz gunes1234 herkesle bi şekilde ortak nokta buluyorum ya mesela bakıyorum çok mu moralim bozuluyor bi kaç gün kimseyi arayıp sormuyorum hemen sorun halloluyo 😂
gunes1234 Annemiz var ve sanki kendi ablam o kadar iyi ki o kadar iyi yani :) Kendi ailesini o sevmiyor ama nabim anam babam atamam diyor