CeydaArda11 11.haftalik 1 günlük ama sanki bebeğimi hissede biliyorum 😍 anneme sordum en az 5-6 aylıkken hissedersin dedi ama sanki bilmiyorum çok güzel bir duygu
Clementinee CeydaArda11 mümkün değil hissetmen canım daha çok minik üzmek istemem seni ama bebek değildir o 🤍 20. Haftalarda zor hissediliyor
Xxz CeydaArda11 ben de hissetmiştim bit kıpırtı çok azıcık yattigim.sirada . İnanırım yani hossetmissinizdir
Meryemakyildiz CeydaArda11 valla canim bu benim ikinci gebeligim ama sanki insan isediyor sagda yada solda bazen dam atmasi hissediyorum ama iste daha kucukuk yaniliyoruz heralde
CeydaArda11 Biliyorum annem hemşire benim minicik bişi daha incir reçelim benim 🤭 incir kadar hissetmem mümkün değil ama güzel his olurdu tekmesini falan his etmek🤭😍
Clementinee CeydaArda11 evet gerçekten güzel bir his keşke en başından beri hissedebilsek😇 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın miniğini az kalmış hissetmenede 🤍
CeydaArda11 Clementinee Teşekkür ederim inşallah bebeğin doğdu mu bilmiyorum inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah’ım ❤️
Clementinee CeydaArda11 Aminn canım teşekkür ederim 35. Haftamdayım ben az kaldı İnşallah kızımı kucağıma almama 🤍
CeydaArda11 Ozlemmm59 benim ki şuan incir büyüklüğün de inşallah eli ayağı düzgün olur hayırlı bir evlat nasip eder 🧿❤️🧿❤️❤️❤️
CeydaArda11 Clementinee Ey maşallah 🧿 Allah’ım bütün anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🧿❤️❤️❤️