Clementinee CeydaArda11 mümkün değil hissetmen canım daha çok minik üzmek istemem seni ama bebek değildir o 🤍 20. Haftalarda zor hissediliyor
CeydaArda11 Biliyorum annem hemşire benim minicik bişi daha incir reçelim benim 🤭 incir kadar hissetmem mümkün değil ama güzel his olurdu tekmesini falan his etmek🤭😍
Clementinee CeydaArda11 evet gerçekten güzel bir his keşke en başından beri hissedebilsek😇 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın miniğini az kalmış hissetmenede 🤍
CeydaArda11 Clementinee Teşekkür ederim inşallah bebeğin doğdu mu bilmiyorum inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah’ım ❤️
Xxz CeydaArda11 ben de hissetmiştim bit kıpırtı çok azıcık yattigim.sirada . İnanırım yani hossetmissinizdir
Clementinee CeydaArda11 Aminn canım teşekkür ederim 35. Haftamdayım ben az kaldı İnşallah kızımı kucağıma almama 🤍
CeydaArda11 Ozlemmm59 benim ki şuan incir büyüklüğün de inşallah eli ayağı düzgün olur hayırlı bir evlat nasip eder 🧿❤️🧿❤️❤️❤️
CeydaArda11 Clementinee Ey maşallah 🧿 Allah’ım bütün anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🧿❤️❤️❤️
Meryemakyildiz CeydaArda11 valla canim bu benim ikinci gebeligim ama sanki insan isediyor sagda yada solda bazen dam atmasi hissediyorum ama iste daha kucukuk yaniliyoruz heralde