Deletedmom4548454 Tabikii ne zahmeti bı faydam olursa ne âlâ 😊 eşimle olan sıkıntılarımı, ailemle,eşimin ailesiyle olan sıkıntılarımı, çocuğumun olmamasını hepsini bı ağlayıp bı gülerek anlattım (tanımadık birine bişeyleri anlatmak, daha sonra basına kakmayacak biri olması gerçekten iyi geliyo) doktor ilaç yazdı düşük dozda 15 günde bir beni görmek istedi ben de seve seve gittim 1ay oldu ilaçlar ve konuşmak gerçekten işe yaradı ve Allah’ın işi o ay ovülasyon testi vardı ev de içime bişey doğdu yap diye adet günüm olmasına rağmen çift çizgi çıktı hemen koştum eczaneden test aldım oda çift çizgi çıktı ağlamaktan gözlerim patlamak üzereydi ertesi gün anneme gittim beraber kan verdik sonuç 323 çıktı meleğim benimleydi. Aslında benim tek derdim beni dinleyen birinin olmasıydı beni yadırgamadan, soru sormadan, daha sonra başıma kakmadan dinleyen biri… Yalnızdım yapa yalnız kalabalık bı ailem vardı ama ben yalnızdım kimin hamile olduğunu duysam günlerce ağlardım. Bide sorun bendeydi hep kendimi suçluyodum baktım artık ölmek istiyorum yaşamak için sebebim yok son raddeye gelmişim psikoloğa gittim. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim o ne der bu ne der diye kesinlikle düşünme, düşünmeyin grip olunca nasıl gidiyosak doktora buda ruhumuzun hasta olması gibi bişey tedavi edilmesi gerekir bak o zaman insan nasıl rahatlıyo hisbisey umrunda olmuyo. Biraz uzun oldu kusura bakma umarım sıkılmadan okursun ve bu yazı bittiğinde en azından psikoloğu gitmeyi düşünürsün bütün kalbim duam seninle Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah bı tanem💕💕😍😊😊