Deletedmom4548454 gerçekten nasip işi sana kendimi anlatayım 4 yıllık evliyim ilk zamanlardan beri bebek istiyordum hep ama sol yumurtalık tüpün tıkalıydı ve sol tüp çalışıyordu yani gitmediğimiz özel doktor kalmadı en son artık tekrardan gittik adam dedik gelme artık bosuna para harcama tüp bebek bile %30 şansın var sag tüpün calısıyo ameliyatlı bir durumda düzeltemez dedi Ogün beynimden vuruldulmuşa döndüm gece gündüz aglıyordum artık yinede hap tedavilerine devam ediyordum yumurtalıklarımda 9cm kistler oluşmuştu ve ümidimi kestim her ay hüsranla sonuçlanıyordu ben evlatlık edinmeye karşı biriydim eşim teselli ediyordu beni artık napalm nasip degil miş demekki dedi evlatlık edinelimmi dedi ozaman içimden gelerek yapıcak bişey yok ediniriz artık dedim ama gerçekten isteyerek dedim biliyosunuzki evlatlık edinilenlerde zor ve cok araştırması süreçten baya zaman alan durumlardan geçiyordu afedersiniz ama her ilişki öncesi ve sonrası namaz kılıyordu sürekli dua ediyorduk o ay Bi garip hissetmiştim eşimde askeri personel dedim bu ay oldu galiba içim kıpır kıpır Bi mutluluk çöktü dedim eşimde yok biliyorum olmadı imkansız bişey zaten ben görevden gelince evlatlık ile ilgili bilgi alalım dedi bende bak görürsün kesin oldu felan diyorum Bi 15 gün sonra gece yatarken sanki sağ yumurtalıgımdan sol yumurtalıgımdan birşey yuvarlandı gibi hissettim ama sancılı bişekilde 5 gün daha bekledim ve test yaptım ve ne göreyim gebeyim eşim ıeaktta göreve gitmişti sınıra onu aradım ulaşamadım arkadaşlarını aradım direk hamileymiş eşime söyleyin dedim kapattım ama hala şoklardayım bir yandan aglıyordum bir yandan gülüyorum yani demem oki tam umudumuzu yitirdik dedik doktorlar tüp bebekte bile %30şans verdi ama o ay olmuştu cok şükür şuan 4 ay 25 günlük oldu bebegim her ona baktığımda gecirdigim bu zorlu süreç aklıma geliyor ve binlerce kez şükrediyorum Allaha çünkü gerçekten hem bedenen hem ruhen çökmüş durumdaydı ama şuan kucağımıza çok şükür ve inanki herşeyini bir zamanı var geriye dönüp baktığımda diyorumki şimdi heba etmişim kendimi herşeyini zamanı varmış demekki diyorum nasip işte ne zaman gelicegim belli degil alnına yazılıyor ama o süreç bitiriyor insanı işte Rabbim isteyen herkez tez vakitte hayırlı sağlıklı bebeişler nasip etsin biraz uzun oldu ama k.b