baby22_ Deletedmom4548454 Merhaba, rahim filmi çektirdiniz mi ? Eşinizde de neler bakıldı tam olarak ?
Deletedmom4548454 baby22_ rahim filmi cektirmedim canım 1yılın dolmasnı bekliyo doktorm eşim sperm testi verdi
Eloscan Bfduam kadın doğum doktorum düşük karbonhidrat tüketmemi önermişti şimdiki meşhur olan adıyla low carb. Ama ilk düşük karbonhidrat adını duyduğumda bunu işte az ekmek ye az pilav ye gibi düşünmüştüm ama çok daha farklı bir şeymiş. Araştırdıktan sonra anladım ki ketojenik beslenmek tamamen vücudun işleyişini değiştiren bir beslenme çeşidi. Bir araştırın derim. İnstagramdan Dr Rengin Börekçi’yi takiple başlayabilirsiniz.
Bfduam Eloscan teşekkür ediyorum canım, kaç ay böyle beslendin? Ekmek ve muadilleri o kadar az ki hayatımda. Bende diyetisyen eşlieşliğinde kilo veriyorum, protein ağırlıklı beslendiriyor, seninkinden çok farklı mı?
3mlek2bebkannesi Deletedmom4548454 3 sene sebepsiz olmadı snra erken doğdu melek oldu kızm snra bir düşük ve tekrar 2 sene snra oğlum oldu imtihan canım sabret vakti var demek ki 🌼
baby22_ bebekveannesiii isyan etmiyor ki. İmanla ne ilgisi var konunun. Belki bir sorunu var bulunamıyor. Ne yapması gerekir diye insanlara danışmış bir çare. Her sorun duayla çözülmüyor sonuçta. Belki daha detaylı baktırmaları gerekiyordur
bebekveannesiii baby22_ arkadaşım dikkatli okursan nasip mi diye sormuş nasip ve kadere inanmak imandandır… Umarım anlatabilmişimdir ve anlamışsındır
Eloscan Bfduam 2 ay böyle beslendim ve 7 kg verdim. Sonra hamile kaldım. Bir de 0 şeker. Sadece haftada 1 dondurma yiyordum. Ketojenik de protein ağırlıklı beslenme mutlaka benziyordur sizinkine.
Burcinirak Deletedmom4548454 arkadaşım çok çocuk istiyordu habire doktorlara gidiyordu.Çocuk lafını dilimden düşürmüyordu.Üzülüyordu dertleniyordu 2 sene olmadı çocuğu hiç bi sıkıntı olmadığı halde.En son böyle diye diyr kendimi hasta edeceğim dertlenip duruyorum dedi.3 ay sonra hamileydi.Bu kadar çok kafaya takıp bizim neden olmuyor olmuyor diye sorgulamaya başladığınız andan itibaren evrene yayıyorsunuz zaten çocuğunuzun olmayacağını.O yüzden nasipse olur diyip atın kafanızdan.
Deletedmom4548454 Burcinirak bu ay öyle deneyecegm hiçbir sey arastırmayacagm düsünmeyecegm insallah olur canım
ikizekiz Deletedmom4548454 canim benim ilk ölçüldüğünde 28di. Doktor çok yüksek olmasa da ust değerden biraz yüksek dedi. Sonra 15 gün sonra tekrarladik 75 olmustu. Dostinex diye bir hap kullandım 6ayin üstüne o ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Sen de bir sor istersen
Mtzkuzum Deletedmom4548454 hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah kafanızı da başka bişeylerle meşgul etme çalışın olucaktır. Ablamın hiç bir sorunu yokken 6sene olmadı sonra memleket değiştirdiler taşınma telaşıyla ilk ay hamile kaldı ☺️
Deletedmom4548454 bebekveannesiii benim Allah’a olan inancımı sorgulamanıza cok sasırdm tabi ki inanıyorm benim demek istediğim cok farklı bazı seyler kaderdir elden bir sey gelmez ölüm gibi mesela bu alnımıza yazılmstr degistremeyiz ama bazılarını degistirmek elimizdedir tedbirle yada dua ile demek istediğim buydu cok yanlıs anlasıldm🤦♀️
bebekveannesiii Deletedmom4548454 yanlış anlama canım niyetim senin dinini inancını sorgulamak değildi sanırım ben de yanlış anlaşıldım senin sorduğun soruya ithafen ben bunu yazdım yoksa kimsenin kimseye haddi değil inancını vs sorgulamak:)
Burcinirak Deletedmom4548454 sadece bu ay değil kuzum bırak artık kendi haline hayırlısı ise olur zamanı gelince de geç.Rabbim nasip eder sağlıkla inş 🤲 bende 6.5 senelik evliyim ilk bebeğime yeni hamileyim mesela 😘
baby22_ Deletedmom4548454 bize de öyle demişlerdi bir yıl bekleyin diye. Özele gittiğimde dr rahim filmi çektir dedi. Tüpüm tıkalı çıktı sonucunda. Meğer boşuna beklemişiz 8 ay. Tüp bebek yaptık ilk denemede tuttu çok şükür
Deletedmom4548454 Pemberuya bizde aynı canım marta kadar süre verdim sonra bende tekrar gidecegm insallah gerek kalmaz
Deletedmom4548454 bebekveannesiii tabi ki öyle canım ama inançlıyım cok sükür ama bazen insan Allah korusun isyana düsecek gibi oluyor biraz hassas bir yapıya sahibim modum cabuk düsüyor güçlü olamıyorm malesef😔
bebekveannesiii Deletedmom4548454 sabırlı ol canım benim. Ameliyat ilaçlar derken ne acılar çektiğimi bı ben bı Allah bilir çevrenin lafları ve psikolojinin bozulması cabası ama sonun da sabrımın selametini Allah bana verdi darısı sana ve isteyen herkese inşallah. Çakşır suyu denedin mi? Ben de o ise yaradı dene istersen😊bide ben psikoloğa gittim ikisini yaptığım ay umudum tükenmişti ama hamile olduğumu öğrendim
Deletedmom4548454 bebekveannesiii yaa ne güzel onlar ne işe yarıyor canım mesela psikologa gittiginde ne rahatlattı seni anlatır mısın biraz zahmet olmazsa