mxs34 mybaby1923 ben hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal gebelik 3 ay önce de düşük yaşadım. Kimyasal gebeliğin ertesi ayı hamile kaldım ve şuan 1 yaşında 🥺. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰💕
35esra35 Zemzems benimde 13 kaldı🙃bu ay bende umut doluyum inşallah rabbiminde izniyle hamile kalırız🤗geçen ay rahim filmi çekildim sonucum temiz, doktorum GYNOSİTOL isimli vitamin takviyesi önerdi. Adetimin 1. günü eczaneden onu alıp kullanmaya başladım dün kahverengi/pembe karışımlı akıntım geldi. Sanırım takviye içeriği olan yumurta geliştirici işe yaradı çünkü daha önce hiç ovulasyon dönemimde lekelenmem olmazdı. Gün aşırı ilişkiye devam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız❣️
Bfduam 35esra35 inş hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım🤲 Gynistolu iki haftadır falan mı kullanıyorsun daha? Ne güzel etki etmesi🌹
gamzebngaa_dmr Gulcingezer İkimizde aynı durumdayız bende bir kere oldu ilişki bakalım tutmuştur inşallah canım 🙏
35esra35 Bfduam evet 2 haftadır kullanıyourum.☺️Umarım gynositolün etkisidir. Ovulasyon testi almadım o daha çok stres yapıyo bana. İlk defa ovulasyon dönemimde lekelenmem oldu ben o kullandığım takviyeye yordum. Gün aşırı ilerledik bu ay bakalım güzel haber alır mıyız.
Asdfgh_jkl bv187 Beyaz akıntı var, kasığın sol tarafında batma arada, bir kere midem bulamdı yemek yerken, ve arada karın ağrılarım oluyor 🤷🏼♀️ Bunlar belirti mi ben mi kuruyorum bilmiyorum 😀
Mrvnrsntrk Asdfgh_jkl bende de bu var sankı karnım agrıyor halsızlık ve iştahımd açıldı arada kalçama agrı gıriıypr cozemedım 🙄
bv187 Asdfgh_jkl belirti olabilir biraz daha beklemek en güzeli bunları görüp sonra adet olduğumuz da oluyor maalesef 🤷♀️
Htc_31 Zemzems amin inşallah canım benim de bir kızım var 2 yaşını bitirecek martta onda regl dönemime 4 gün vardı yaptım çıkmıştı hayırlısı olsun bakalım heyecanla bekliyorum 😇
Esra255 Zemzems Yok canım yapmadım daha. Pko var ben de. Bat 10 gün geçerse yapıcam inşallah bekleyecem yani. Hiç belirtim yok şuan çünkü.
anneolmakzoramagulusuyeter Evrim007 benim oluyor. Belim de ağrıyor ağrısı bacaklarıma atıyor. Dün birden bire karnıma kasıklarım kramplı sancı gibi birden girdi çıktı çok korktum. Soğuk da almış olabilirim ama bekleyince insan her şeyi belirti sayıyor. Rabbim isteyen herkese tezz vakitte versin inşaAllah. 8 gün var adetime dualarınızı bekliyorum 😶🥺
umutluanneadayi Gulcingezer arkadaşım 1 kerr ile tutturdu ümidini kesme Rabbim büyük 🤭 hatta dalga geçersin o kadar denedik olmadı 1 kere ile oldun diye ☺️
Gulcingezer umutluanneadayi benim ilk gebeligmde tek seferde olmustu ama yumurtlama gunundu o onu ordan biliyorm da bu ay yapmadm test bakalm hayirlisi ;)
Bfduam 35esra35 inş canım güzel haberler verirsin🤲 Bende prowomen kullanmıştım,yumurtlama dönemim o ay bayağı sancılı geçmişti, seninde böyleydi di mi takviyle?