bv187 Asdfgh_jkl belirti olabilir biraz daha beklemek en güzeli bunları görüp sonra adet olduğumuz da oluyor maalesef 🤷♀️
Esra255 Zemzems Yok canım yapmadım daha. Pko var ben de. Bat 10 gün geçerse yapıcam inşallah bekleyecem yani. Hiç belirtim yok şuan çünkü.
Bfduam 35esra35 inş canım güzel haberler verirsin🤲 Bende prowomen kullanmıştım,yumurtlama dönemim o ay bayağı sancılı geçmişti, seninde böyleydi di mi takviyle?
Alparslaninannesii Zemzems en erken ayın 31 inde en geç 3 ünde olacam bakalım inşallah hayırlısı olsun
35esra35 Bfduam yumurtlama kanamasıyla anladım daha önce yumurtlama dönemimde hiç kanama lekelenme olmazken şimdi oldu bende o takviyeye yordum🤷🏻♀️
Patito__ Benimde bat 8 subat dha ck vr bugun 14. Gunm obu testinde yumrtlamadn eser yk :( pco vr yeni ogrendm ins yumrtuormdur :(((
Bfduam 35esra35 yormakta haklısın, kaliteli olmuş ki öyle olmuş inş🤲 Senin yumurtlama sürecinde kasıklarında ağrı olmuyor mu?
35esra35 Bfduam şiddetli diyemem fakat arada iğne batar gibi sancılar oluyo, bazende kıpır kıpır gibi karıncalanmalar umarım doğru tabir etmişimdir☺️Senin ağrı mı oluyo?
Esra255 Zemzems Bugün yaptım canım. Az sonra kan vermeye gideceğim inşallah 😍 https://imgyukle.com/i/olCSdc
Fidan97 Benimde 13 gün var inşallah tutar bende baya umutluyum ama takdir Allah’tan burada ki anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim mutlu haberler alalım ❤️🤲🏻