denizz89 canım dikkat et diye korkutmuştur. Benimde 8 buçuk🙄heray biraz daha düşüyor bakalım napıcaz.
benimde 7 di kan degerim dun kan takviyesi aldim 2 unitesi 9 anca oldu suan icin yeterli dedi doktorum ama kan ilacina devam ediyorum bide iyi beslenmek lazimmis doguma kadar bu degeri korumam lazim
denizz89 10 o kadar da kötü bir değer değil sınır zaten 11.
Ben dün gece tahlil verdim acilde ne güzel 8 e çıktı diye seviniyordum 7 ye inmiş ne olacak böyle bilmiyorum
Hatice44 yani canım ben kansızlıktan ötürü erken doğum yapanı duymadım daha olmasında zaten canım sağ sağlim alalım çocuklarımızı inşallah 💕
    denizz89 yani normale dönmezse takviye alacağım.bu gece 19 haftalık olacağım inşallah Allah hepsini bize bağışlasın
    Benim de bugün HGB değerim 11 çıktı fakat doktoruma gösteremedim sonucunu.. İlaç takviyesi için belirli bir sınır var mı acaba ? 17. Haftadayız..
    Cnm benim hgb değerim 8.9 ve demir depolarım 6,, o kadar düşük yani 34. Haftadayım...karaciğer enzimlerim yükseldiği için hiç bi ilaç alamıyorum ama doktorum hiç öyle bişey söylemedi...korkma sakın değerin çok düşük değil...dut pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi ye, bir de çekirdekli kan üzümü tüketmeye çalış çekirdeğini de ağzında çiğne...bol bol yeşillik tüket ve bezelye ye haftada bir iki kere çok faydası oluyomuş bana doktorum dedi...RABBimin izniyle bişey olmaz,hamilelikte kansızlık çok normal...