miyopmom Gulcandnrts ben 13. Haftada biontech oldum cok sukur sadece kol agrisi olmus haliyle, 2. Olucakken covid oldum
Minimey09 Bende 36 haftada biontech oldum sadece kol ağrısı oldu aşı olmaktan korkuyordum ama etrafta yoğun bakımda yatan gebeleri görünce korktum ve olmaya karar verdim boşuna korkmuşum onu anladım
Gulcandnrts alonee bence yanlış öyle bir şey olsa kaç yıldır bir teşhis konulurdu ve ona göre yapılırdı hersey
Gulcandnrts Ozgennnnnn herkes biontech oluyor ama ilk defa sinovac duydum bir reaksiyon gösterdimi ♥️
Ozgennnnnn Gulcandnrts biz ilk aşı olanlardan olduğumuz için seçme şansımız yoktu zorunlu oldum sinovac . Hayır bir yan etki görmedim ama 2. Biontech bayağı sarsmıştı 😌
miyopmom Gulcandnrts 2. Doz asidan korkuyordum rahatsizlanirim diye asidan vaz mi gecsem diyodum ki o hafta kovid oldum😅diyorum ki keske asi olsaymisim ama vardir bundanda bi hayir
Aliniko Gulcandnrts doktoruma sordum şuan 13. Haftamdayım. Aşıyı öneriyorum fakat şuan değil çok erken dedi. 20. Haftandan sonra yaptırabilirsin dedi. Şimdilik düşünmüyorum, çünkü 3. Aşı epey sarsıyormuş…
Maviyisevenkadin Aliniko 3.dozu 30.haftada oldum. Hafif kol ağrısı hariç hiçbir şey olmadı. Diğer iki aşıda da kol ağrısı olmuştu sadece.
Tgcbyrm Bende şuan 18+2 yim dün doktorum mutlaka olmamı söyledi ama ben de korkuyorum birşey olur diye çok kararsızım birde 2 hafta sonra çok yakınımızın düğünü var bulunmam gerek ondan önce olsammı diyorum emin değilim
Gulcandnrts Tgcbyrm olman gerek canım covid olman bebek için daha zararlı emin ol benimki daha ufak ama tedbir almak zorundayım