Gulcandnrts Tgcbyrm olman gerek canım covid olman bebek için daha zararlı emin ol benimki daha ufak ama tedbir almak zorundayım
Maviyisevenkadin Aliniko 3.dozu 30.haftada oldum. Hafif kol ağrısı hariç hiçbir şey olmadı. Diğer iki aşıda da kol ağrısı olmuştu sadece.
Nznuuz Gulcandnrts covid Aşısı hamile olmadan önce 2. Aşı da hamile olduğumu bilmiyordum 4. Hafta civarındaydı. 7 Aralık ta tetanoz oldum Ocak ta doktorum karma aşı istedi onu oldum. Şubat’ın ilk haftasında 28. Haftaya denk geliyor 3. Aşımı olacağım.
Yenianneadayi2208 Gulcandnrts Haftada ilk doz 32. Haftada 2.doz Biontech..Sadece kol ağrısı yaşadım 2 gün. Bu arada doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı. Eşim 12 gün önce covid oldu , evde bir odamızda izole etti kendisini fakat bebeğim 2 gün önce ateşlendi max. 38e çıktı ateşimiz şükür , arada öksürüğü var hafif , ishal oldu 🤲 Doktorumuz covidden şüphelendi.Bir sürü test yapıldı herşeyi iyi çıktı , fiziksel muayenede gayet iyi. Covid olma olasılığı yüksek dedi.Ama test yaptırmadı covid olsa dahi hiç bir tedavi uygulanmaz 2 aylık bebeğe , boşuna maddi külfet dedi ve bol bol emzirmemi söyledi.Bir tek fitil kullandık ateşi için..Eğer covid geçirdiyse oğlum , çok hafif atlattı 1 günde eski neşesine döndü ve ateşi düştü 🤷
Ozgennnnnn Yenianneadayi2208 evet hemşireyim ben 2 doz sinovac olmustum önceden sonra ise 3 doz biontech oldum 😄
Seross10 Gulcandnrts 23 ve 28. Haftalarda biontech vuruldum tek yan etkisi kol ağrısı oldu 3.dozum daha çıkmadı