Defne2018 Gulcandnrts 1 .yi hamile olmadan önce 2 .32 haftamda oldum ikiside kol agrısı yaptı 2 gün o kadar biontech ti
Nebyaa Gulcandnrts bebek hareketlerinde bir iki gün azalma oldu sadece ben tetenoz ile beraber oldum.
Suigeneris Gulcandnrts ikisini hamile kalmadan önce, üçüncüyü 12.haftadan sonra yaptırdım. Üçüde biontech. Hepsi bende kol ve baş ağrısı yaptı. İki gün yataktan çıkamadım
bilges Gulcandnrts 1. dozu 17 haftalikken 2. dozu 24 haftalikken 3. dozu da 33 haftalikken yeni oldim biontec kolum acıyor bayaga agri yapti onun harici bisey yok sukur
Bebetonunannesii 23 haftamda ilk dozu oldum biontech. Sadece kol ağrım oldu onun dışında bişey hissetmedim
alonee Gulcandnrts ne kadar doğru bilmiyorum ama ben olmaya korkuyorum ya anne karnında bebeğin genetiğini etkiliyor diyorlar Allah korusun🙁
Gulcandnrts alonee bence yanlış öyle bir şey olsa kaç yıldır bir teşhis konulurdu ve ona göre yapılırdı hersey
Gulcandnrts Ozgennnnnn herkes biontech oluyor ama ilk defa sinovac duydum bir reaksiyon gösterdimi ♥️
muge1661 Gulcandnrts ilk iki doz biontech aşımı hamile kalmadan önce olmuştum, 3. Dozumuda biontech olcam cuma günü 13 haftalığım.