Elfs portakalcicegii onu tam hatırlamıyorum ultrasonda gördüğüne göre olabilir ben normalde de en az 32 günde bir adet oluyorum çünkü geç döllenme gibi oluyor o zamanda
Dlnilgn09 portakalcicegii Kesinlikle olur benim doktorum idrara sıkışıp gelirsem daha net görebilceğini söyledi
portakalcicegii Nehir-Poyraz peki son adete göre mi 5 haftalıktınız. Yoksa doktorunuz yumurtlama tarihinizi mi hesapladı
Bilge2019 portakalcicegii 5 hafta kese görülmesi için erken olabilir :) biz 6 haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkken kalp atışlarını duyduk hayırlısı olsun :)
Hzlkaya portakalcicegii kızımda 5 haftalıktı tam vajinal ultrasonla gördük ama zor oldu sanırım ultrason cihazıyla alakalı oğlumda da 5 haftalıktı karından ultrasonla gözüktü kesesi
yagmur50 Hzlkaya vajinal ultrason can yakıyor mu banada öyle bakabiliriz dedi doktor ama ben korkumdan biraz daha bekleyip öyle gitmek istedim 🤢
portakalcicegii HaticeElmas aaa çok sevindim. Bende yarın 5+1 olacağım. Doktorum yarına randevu verdi bakalım görecek miyim. Nasıldı tam net bir şekilde görebildiniz mi ? Fotoğrafını verdi mi 🤲🏻❤️
Tlin8321 portakalcicegii 4.haftada karından ultrasonla kese görüldü nokta gibi minnak belirsiz bir şekildeydi.