portakalcicegii Yarın son adete göre 5+1 olacağım. Doktorum küçük bir kese görebiliriz dedi. Sizin keseleriniz nasıldı, görüntüsü net bir şekildemiydi ? Kaçıncı haftada görebildiniz?
3mlek2bebkannesi portakalcicegii ilk gebeliğimde 4+4 görmüştüm ama diğerlerinde hep alttan muayene ile gördüm
Zehragniken portakalcicegii https://imgyukle.com/i/oDOKdn 5+1 de gittigim de böyleydi kese. Buyuk ihtimalle görürsün canım
SerraveAnnesii 6.haftada karından ultrasonla keseyi gördüm. 7+2 de kalp atışı duyduk ve bebeği gördük 🙈 5.hafta karından ultrasonla belli olmayabilir canım bence biraz daha bekle öyle git
RabiaHasaann 4 haftalıkken görmüştüm bence kişiden kişiye değişebilir şekli bana gayet güzel demişlerdi Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗
portakalcicegii 3mlek2bebkannesi muayene şeklini çok sıkıntı etmiyorum Ya. Hayırlısıyla göreyimde 😍🤲🏻
portakalcicegii HaticeElmas aaa çok sevindim. Bende yarın 5+1 olacağım. Doktorum yarına randevu verdi bakalım görecek miyim. Nasıldı tam net bir şekilde görebildiniz mi ? Fotoğrafını verdi mi 🤲🏻❤️
Elfs Elayvzz evet şans çok sabırsızdım ilk gebeliğim kimyasal olmuştu içimde korku da vardı erkenden gördüm çok şükür 🙏 inşallah siz de görürsünüz hemen