yagmur50 Hzlkaya vajinal ultrason can yakıyor mu banada öyle bakabiliriz dedi doktor ama ben korkumdan biraz daha bekleyip öyle gitmek istedim 🤢
Hzlkaya yagmur50 yoo can yakıcak bişey değil incecik bi alet zaten ama gerek yok bence bekleyip gitmek en iyisi
Elfs portakalcicegii onu tam hatırlamıyorum ultrasonda gördüğüne göre olabilir ben normalde de en az 32 günde bir adet oluyorum çünkü geç döllenme gibi oluyor o zamanda
Sevilayozdemir portakalcicegii en son beta kaç çıkmıştı ☺️ ben 5+2 diye gitmiştim sanırım geç döllenme olmuş cuma günü kan verdim 997 çıktı iki gün sonra da 1883 çıktı. Şimdi cuma günü gideceğim bakalım ne dicek ☺️
portakalcicegii Sevilayozdemir doktorum beta ve progesteron istemişti geçen hafta carsamba günü. Adetime 4 gün kala betam 54 çıktı dahada istemedi. Bende stres olmamak adıma tekrar vermek istemedim. Zaten kansızım 😂😂
yagmur50 Hzlkaya ay iyi bari yine de aklımda bulunsun umarım birdahaki gittiğimde karından duyulur 🙏🏻
2cocukluana 5.1de keseyi görmüştük kilolu oldugum icin karından görünmez diye düşünmüştüm ama göründü
Fatnur38 portakalcicegii 4bucuk haftalıkken karından cok net gördük canm 6mm di sanrm suan itibari ile 6+1 olduk ve kalp atısları için sabah gidicem insallah duyarım 😊