Mrv135 BusAnna34 Reglime 4 gün varken erken gebelik testinde öğrendim sonra direk gidip kan verdim zaten.
Papatyam_Anne BusAnna34 cnm benim adetime 1 hafta vardı bende migren ağrısı gibi bir bbas ağrısı ayağa kalkınca bir baş dönmesi oldu 3 gün öyle yattım. Ardından adetim e 3 gün vardı test yaptım silik çıktı. Sonra adetim 4 gün gecikti kan testi verdim pozitif çıktı
Xxz BusAnna34 2.5 haftalıkken öğrendim beta 74 dü o kadar az bir değerde . İkincisini beta 37 binlere çıktı zor anladım. 😀😀 İlkler hep heyecanlı oluyor demekki
Xxz BusAnna34 İlkini çok didikledim sürekli test yapıyodum manyak gibi ikinci adet gecikti ama olabilir bu ayda gecikebolir dedim takmadım 6 haftalık ti yabi o derece
Esrakky behrem Birgun acik kirmizi kanamam oldu cokk az sonra 2gun gecti teste silik cikti reglime daha ,8 gun varken ogrendim hemen kan testi yaptim 20 cikti 3 haftalik ogrenmis oldum
Azra_Mom Gamzeucan her kan verdiğimde kaç çıktı onu hatırlayamıyorum 2 günde 2 katına çıkması yeterli o şekilde takip edin herkesin artışı farklı da olabilir çünkü
Senanur654 BusAnna34 teşekkür ederim 😊 ilk idrar testi yaptm ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım kan testi verdim orada netleşti
HappyBabyy Bfduam benim bir hafta kala böyle uzun yola gidersin hafif miden bulanır ya arabada, öyle oluyordu. Göğsümde yeşil damarlar belirdi. Ben öyle anldım
BusAnna34 BeautifulQuenn tebrik ederim ben evde test yaptım kasıklarımdaki ağrı yüzünden ama erken mi yaptım bilmiyorum negatif çıktı belki de yok onu da bilmiyorum
BeautifulQuenn BusAnna34 kan vermek en iyisi aslında benim kasık ağrım çok olmadı ama ilk ayakta uyurken şüphelendim metroda demire tutunarak uyumuştum ve hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu😂😂😂
Gamzedngdn BusAnna34 İlk kızımda kan testinde çıkmıştı 53 beta hcg ile tahminen 15 günlük en fazla demişti doktor