Askiletotomsu BusAnna34 Adetim kahverengi ve peceteye silmelik geliyordu Göğüs uclarim da adet belirtimde acımazdi ama aciyordu test yaptım gebe çıktım Korunmasız tek ilişki tarihim 5 Aralık’ti 🤷 23 Aralık’ta betaHcg ile öğrendim 18 günde :) 2 hafta 4 günde yani
BusAnna34 Askiletotomsu tebrik ederim 😊benimde reglim aynı şekilde oldu ama ben 3 ay önce düşük yapmıştım adetim tam rayına oturmamıştır diye düşünüyodum
Dilayyyyy BusAnna34 yumurtlama gününü atlamadik adetten 10 gun once gogus areolasini genisledgni farkettm normal siskinlik oluyor ama bu daha farkli agriydi
Merveebuluttt BusAnna34 evet canım göğüslerimde şişlik vardı adetim gecikmedi test yaptım sonrra kan verdim tabi mutluluğum. 5 ay sürdü erken doğum yaptım canım
BusAnna34 Merveebuluttt inşallah sende güzel haberler alırsın hayırlısıyla baktım sayfana da umarım her şey gönlünce olsun ❤️
Aypare_ 3 haftalıkken öğrendim adetime 1 hafta falan vardı evde önce erken gebelik testi yaptım sonra normallerden yaptım garanti olsun diye hepsi pozitif çıktı . Sonra kan verdim değer 215 civarı çıkmıştı bu şekil de😊
Htc_31 BusAnna34 adetime henüz 4 gün vardı normal gebelik testi yaptım 2 dakika içinde çift çizgi çıkmıştı Silikti sonra ertesi gün kan tahlili verdim 5 haftalıktım şuan kızım 2 yaşında ve tekrar bebek düşünüyoruz deneme aşamasındayız 14 gün kaldı reglime bakalım bekliyoruz
Gamzeucan Azra_Mom merhaba kaç kaç ilerlerdi acaba beta bende 5 le ögrendim sonra 11 oldu yarın tekrar kan vercem korkuyorum insallh artmıştır
Azra_Mom Gamzeucan her kan verdiğimde kaç çıktı onu hatırlayamıyorum 2 günde 2 katına çıkması yeterli o şekilde takip edin herkesin artışı farklı da olabilir çünkü