Miniportakal Minigin_annesi0 bende 21 22 günde bir adet oluyorum bu ay gün aşırı deniyoruz adetime 8 gün kaldı
Dilan1998 BusAnna34 ben erken gebelik testi almıştım adet im 2 gün geçmişti çizgi kıpkırmızıydı kanda gidip baktım 81 çıktı şuan kalp atışlarını dinlemek için uygun zamanın gelmesini bekliyoruz 🙏🙏🙏
Gzmnrayd BusAnna34 adet gunum 1 gun gecikti test yaptim 5 haftalk hamileymisim ayni gun kan testi verdim ordada cikti 🤩Allahima cok sukur
BusAnna34 Bfduam döndüm canım ama göremedim orayı tekrar yazacaktım sana hatta test yaptım negatif çıktı diye özel tartışmayı bulamadım
Xxz BusAnna34 İlkini çok didikledim sürekli test yapıyodum manyak gibi ikinci adet gecikti ama olabilir bu ayda gecikebolir dedim takmadım 6 haftalık ti yabi o derece
HappyBabyy Bfduam her yola çıktığımda kötü olurum ama kusmam. Çok hassas değil ama iyi de değil bilmiyorum. Ama kişiden kişiye hamileliğe göre bile değişiyor bu durum
BusAnna34 Bfduam geçmemişti ayın başında oldum adet. Ondan merakım erkenden öğrenebilir miyim diye çok sabırsızım duramadım yine.her şeyin hayırlısı allahtan canım ama hala ümidim var sanki varmış gibi hissediyorum
Bfduam HappyBabyy benim midem çok hassastır en ufak mesafede bile tutar, hamilelikleri in ikisinde de bulantıdan akşam olamazdı.