ipekveannesi eslemsi şok markete bugün bez gelecek 4 numara 40 adet 37.90 alıp denemeyi düşünüyorum. Hep Molfix kullandım ama fiyatlar uçmuş
ipekveannesi eslemsi markası baby land galiba bilmiyorum ben dün nette gördüm bana uygun geldi. Bende eşime soyledim gelirken alacak 😅
eslemsi Melos12 valla 2 yasina degeni bezden kesecez baskada dogurmicaz derdim heep ama elde olmuyor iste ben gibi habersiz hamile kalabiliyor insan😅
Melos12 eslemsi bende aynı durumdayım habersiz 2. Ye hamileyim ve oğlum daha 2 yaşına girmedi şimdi 2. Bez telaşı sardı 😂😂 bez fiyatları desen aldı başını gidiyor Allah yardım etsin bizlere
Poyrazin_annesi Canım letgo ve dolap uygulamasındanhiç acılmamıs bezler var fazlalıktan satıyorlar hemde uyguna ıstıyosan oraya bır bak
eslemsi Poyrazin_annesi yok valla orasi firsatci dolu nirmalden daha fazlaya koyuyolar kesinti oldugu icim
Poyrazin_annesi eslemsi gecen hafta arkadasım almıştı banada o söyledı 200 adet bezi 100 liraya almış
zeynepdurunun_annesi eslemsi https://ty.gl/p4c09o7x0w Yine indirime girmiş 🐥 Ben 117₺ ye almıştım ama tekrar o kadar düşeceğini sanmıyorum. Sleepy oldukça iyi tavsiye ederim. Yenidoğan için 2 numara ideal 1 numara aşırı küçük oluyo
aysnrsvs zeynepdurunun_annesi sleepy hangi serisi sleepy extra aldım kuzenim memnundu inşallah bizde memnun kaliriz
rengarenkduduv eslemsi Kötü bir bez diyerek genellemeyelim de sizin bebeğimizin cildine uygun değilmiş diyelim. Nihayetinde primanın bile alerji yaptığı bebekler var.
eslemsi rengarenkduduv alerji yapda genellmezdim zaten cirtlari bel kismi o kadar berbat ki daha once boyle bez gormedim diyebilirim bebegimin cildi hassas degil pisik ne bilmez belini sirtini kasiyor surekli cocuk anne aciyor diyip
eslemsi Bicicek_bibocek hic kullandiniz mi kalibi nasil acaba mesela slepy asiri kucuk kalip 5 no artik olmuyor 6ya gecmem gerekliydi onda bunun kalibi nasil 5 alsam olur mu
Bicicek_bibocek eslemsi Şok marketin bez kalıplarını bilmiyorum . Ama bebeğinizin kilosuna göre bakın isterseniz . Mesela 12-25 kg 5 numara , 16+ 6 numara yazıyo bezin ustunde
Clk56 Aselsevde bende baby turco aldim bebis daha doğmadı erkek cinsiyeti 2 numara aldim 3 6 kilo yazdığı için 1 e gerek var mı sizce 1 de 2 5 kilo yaziyordu