Clk56 Zuzuuss e bebekten kod nasul geliyor acaba mağazadan alışveriş yapıyorum no var ama bana hiç kod gelmiyor bisey mi yapmak lazım acaba
Zuzuuss Clk56 mağazaya bi sorun isterseniz biz 10-20 bin civarı alışveriş yapmıştık (mama ve bez stoklamıştık diye bu kadar harcadık ) ondan olabilir
Clk56 Aselsevde bende baby turco aldim bebis daha doğmadı erkek cinsiyeti 2 numara aldim 3 6 kilo yazdığı için 1 e gerek var mı sizce 1 de 2 5 kilo yaziyordu
Melos12 eslemsi bende aynı durumdayım habersiz 2. Ye hamileyim ve oğlum daha 2 yaşına girmedi şimdi 2. Bez telaşı sardı 😂😂 bez fiyatları desen aldı başını gidiyor Allah yardım etsin bizlere
eslemsi Melos12 benim 3 yas arasi olacak hemen hemen. Eylul dogunlu kizim ufahimda agustosta dogavak sanirim. Sizin daha azmis arasi. Napalim oldu ki dogacak bunlar saglik olsunda
aysnrsvs zeynepdurunun_annesi sleepy hangi serisi sleepy extra aldım kuzenim memnundu inşallah bizde memnun kaliriz
zeynepdurunun_annesi aysnrsvs ben yenidoğanda kullanacağım için sleepy natural aldım. Çevremde herkes çok memnun bakalım stok yapmak için aldık biz de 🥰
eslemsi ipekveannesi ben cepte şok indirmistim kapiya soyledim bir paket kixima 5 numara 29 afeti 38 lira birde ufakliga alim dedim 68 adet 1 no 38 liraydi
DuaElf eslemsi minies kullandım kızımda migrosun bezi temiz içerikli üstelik çok çok uygundu o zaman şuan tabii artmış fiyatı ne kadara geliyo tanesi bilmiyorum ama bakabilirsiniz
Derin0712 eslemsi bnde molfix almistim ustelik stoklu oglum 16 gunluk pisik yapti önlem denedim baby turco denedim sleepy denedim olmadi prima aldim duzelmeye basladi kesemize ediyor suan prima asiri pahali
elf0 eslemsi a101den alıcam ben de yarın sleepy 5 numara tanesi 1.66 ya geliyo en ucuz orda buldum ben de
Watashiva3454 eslemsi baby turco 80 li paket 55 tl aldım e bebekten . Bide indirim kodu kullandım 30 tl ye . 2 paket almışdım. Her hafta indirim kodu yolluyolar daha uyguna geliyor öle .
herhangibirkullanici eslemsi Molfixten bebem naturale geçtik bizde bu ay. 2.5 yaşında ama günde 2 tane max 3 bez anca kullanıyorum kakasını tuvalete yapıyor. Bez pişik ya da kızarıklık yapmadı çok şükür.
eslemsi herhangibirkullanici cirtlari bi garip ya esnekte degil bel kismini cok rahatsiz etti kizimin
Mihriballim Bim bezi Jenny willy tavsiye ederim hemde uygun fiyatı diğer bezlere göre kalitesi de güzel
herhangibirkullanici eslemsi ben gayet memnunum cırtlarıyla vs herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyat performans ürünü.
Derin0712 eslemsi aynen eyvah inanin 72 bez 170 tl di markette bi yerde 120 ye buldum kafasina gore satiyo millet