eslemsi Bu nasil bir pahaliliktir ya bebem matirel aldim getirden tsnesi 90 kurusa geldi ama bebegimi cok rahatsiz etti beli cildi hep kasindi kizardi cok kotu bir bezmis. Baska var mı ya ucuza aldiginuz yer
SayeMom eslemsi baby turco zeytinyağlı olan bezler 1.50 1 tl 1.40 falan hep numarasına göre tabi kaç no arıyorsunuz
Esraliiii eslemsi Molfix tavsiye ederim zaten piaysada bez yok mRketleri kaselttediyrm yok 3 nunR bez bulamadım resmen ve aşırı pahali
Oznurkk Cemrreedemirci bence hiç alakası yok. Eşimin arkadaşı çocuğuna prima almış bebek hep pişik olmuş bir paketi bile kullanamamışlar bi de stok yapmışlar iyi marka diye. Mecbur molfix e dönmüşler. Kardeşim de ikizleri var BİM’den şoktan A101 den ucuz nerede bulsa oradan alıyor. Onun için fiyat önemli. Hiç sorun yaşamadı. Hatta bebekler 6 aylık hiç pişik kremi vs kullanmadı 🤷♀️
Zuzuuss Baby turco çok güzel şiddetle tavsiye ediyorum birde e bebekten sürekli kod geliyor bize imkan goon alıyoruz 20 liraya tabi boy büyüdükçe fiyat artsa da biz şimdilik 3 numara kullanıyoruz
Clk56 Zuzuuss e bebekten kod nasul geliyor acaba mağazadan alışveriş yapıyorum no var ama bana hiç kod gelmiyor bisey mi yapmak lazım acaba
eslemsi Bicicek_bibocek hic kullandiniz mi kalibi nasil acaba mesela slepy asiri kucuk kalip 5 no artik olmuyor 6ya gecmem gerekliydi onda bunun kalibi nasil 5 alsam olur mu
Bicicek_bibocek eslemsi benim daha doğuma var 1-2 numara birer paket aldm ilk siralar sık degistiricez nasılsa diye memnun kalırsak devam edebilirim. E bebeğin bezini almak istiyodum ama aşırı pahalanms
eslemsi Bicicek_bibocek bende 3 ayligim daha suan onu hic dusunmuyorum inanin onceligim hep kizim. Onu bi bezden keseyimde hayirlisiyla insallah otekine bakariz biseyler
Melos12 eslemsi babyme kullanıyordum dün zam şokuyla uyandım 230 TL yapmışlar bu çocuklara ne takıcaz anlamadım iyice kafayı bozmuşlar altınla yarışa girdiler heral
eslemsi Melos12 valla 2 yasina degeni bezden kesecez baskada dogurmicaz derdim heep ama elde olmuyor iste ben gibi habersiz hamile kalabiliyor insan😅