Esmavoles aylmz00 dedim ben onlara ortak renk alin diye 😅hem pembe hem dantelli mevlut elbisesi gibi 🤣🤣 bide beddua ediyorlar insallah basina gelir diye ama mumkun degil ortak renk almayi planliyorum 🤣
Asfgghjjcansu12 Nurcanyks benim 16 haftaya kadar erkek dediler sonra kız olduğunu öğrendim detaylı da da kız olduğu netleştı 😂🙏🏻
Siner Asfgghjjcansu12 özelde mi erkek demişlerdi. Bir de kesin erkek mi dediler yanılma payı bıraktılar mı acaba
Siner RumeysaNur34 özelde mi erkek demişlerdi. Bana da 14te kesin erkek dediler de ailelere de söyledik. Değişir mi sonradan diye merak ediyorum böyle duydukça. Yanılma payı bırakmış mıydı 13te:)
Asfgghjjcansu12 Siner kesin erkek dedi özel de sonra erkek mi demiştim kız deyip döndürdü sonra detaylıda kesin kız dediler 22. Haftada devlete gittim o da kız olduğunu söyleyince netleşti
RumeysaNur34 Siner özelde söyledi canım önce erkek dedi direkt sonraki hafta gittik gaz oluşmuş karnımda açlıktan bacak arasını göremedim 15 de gel dedi gittik kız dedi 😇
mucizegebelik6 Nurcanyks 16 da erkek dediyse erkektir. Şimdiye cinsiyeti net belli olması lazımdı. Bacak arası gorulemedi mi daha
Hmyt16 Bende de değişti 14 haftada erkek diye tahmin etti 23 haftada ayrıntılı da kız olduğunu öğrendim değişir diye korkuyorum hazırlık yapmadım diğer kontrolümü bekliyorum inşallah değişmez
Esmavoles Cnss o kadarini bilmiyorum canim tek bildigim son ana kadar kontrollerde hep doktorun kiz dedigi
Cnss Esmavoles bize de doktorlardan bitanesi tek erkek dedi gerisi hep kız dedi etrafımda ki herkeste erkek diyor bende artık şüphelenmeye başladım 😆
Cnss Esmavoles ilk bebeğim kız olduğu için kıyafet falan almadım zaten sadece kendim için Bi kaç parça şey aldım erkek olursa ona da alırım Bi kaç şey 🤣
Hafize3536 Nurcanyks bana 13 haftada erkeğe benziyor dedi 16 haftada kız olduğunu öğrendik🤣🤣 yani 16 haftadan sonra kesinleşiyor çinsiyet daha değişmez o
uyanancirkiin Nurcanyks kızıma erkek dedi doktor önce 1 hafta sonra gel netleştirelim dedi. Gittim kız 😅 meğerse kordon bacak arasındaymış pipi gibiydi ama 😅😅😅
Hafize3536 uyanancirkiin kız banada öyle dedi doktor erkeğe benziyor dedi felan ama kordun utrasonda pipi gibi görünüyor erkek dedik sonra 3 hafta sonra kız olduğu ortaya cıktı 🤣