Nurcanyks Mrb bayanlar bugün ultrasona girdim doktor erkege benziyor dedi 16+4 haftalık hamileyim aranızda böyle soylenipte sonrasında kızı olan var mı 🤔
Esmavoles Nurcanyks arkadasim yeni dogum yapti once kiz dediler dogumda erkek oldugunu ogrendiler olan garibim aslan kadar aslancik bebise oldu 😅
miray58 Seymaben Nurcanyks Bana 13.haftada erkek gibi dedi çıkıntı görüyorum dedi.16.haftada bu bebek kız dedi.
Esmavoles aylmz00 bugunki malzemem bu oldu 🤣🤣 kartal bakisli sahin gibi olmus pembe dantelliye aldanmayalim icinde kucucuk aslancik varmis🤣🤣🤣 ayy yazikya hayata 10 0 yenik basladi garibim 😅😅
aylmz00 Meleq Bizde pipi ve testisleri gördk ama doktorumuz 15.haftalkken gene göreym %80 erkek dedi bakalm 😂
Esmavoles aylmz00 dedim ben onlara ortak renk alin diye 😅hem pembe hem dantelli mevlut elbisesi gibi 🤣🤣 bide beddua ediyorlar insallah basina gelir diye ama mumkun degil ortak renk almayi planliyorum 🤣
Esmavoles Cnss o kadarini bilmiyorum canim tek bildigim son ana kadar kontrollerde hep doktorun kiz dedigi
35SD28 Nurcanyks 14.hafta erkek dendi 16.hafta da kız olduğu netleşti. Göbeğimi gören erkek mi diyor. Perşembe günü kontrolüm Dr a soracağım yine aklıma bulandırıyorlar. O kadar hazırlık yaptım 31+5iz
Siner 35SD28 14te kesin erkek mi demişti yoksa yanılma payı bırakmış mıydı. Bana da 14te kesin erkek dedi tekrar 16da gideceğim ekstra bi durum olmazsa. Aynı şeyi Yaşar mıyım acaba diye soruyorum:)
35SD28 Siner şöyle bir durum olmuştu. Dr um bir şeyden şüphelenmişti. Ellerine ayaklarına bakıyordu. Elleri ayakları bu da pipisi dedi. Tabii ben o durumun korkusuna cinsiyetini tekrar sormadım. Hiç aklıma bile gelmedi. Bebeğime bir şey olursa korkusuna..