Cnss Esmavoles ilk bebeğim kız olduğu için kıyafet falan almadım zaten sadece kendim için Bi kaç parça şey aldım erkek olursa ona da alırım Bi kaç şey 🤣
mor_menekse1 mtl3005 19 haftalık falandı kesın net erkek dedi aldık birsyler 23 haftalık falandı kızmış doğurdum kız çıktı kurban olduklarım 🥰canım kızlarım sana ne dediler kız mı
irem-Dora Benim değişmedi valla, doktorum 12 de erkeğe benziyor dedi, 16′da erkek dedi. Detaylıda da kesin erkek denildi alışverişe öyle başladım 😅
Seda5885 https://imgyukle.com/i/oGnX36 12 haftada kız 13 haftada erkek dediler guya resimdeki pipiymis pipi yandan mi gelir😂
Hafize3536 Seda5885 cok erken çinsiyet için 15 haftadan sonra tam belli olur benim bebeğime 13 hafta erkek dediler 16 hafta kız cıktı 🤣 yani güvenmeyin 15 haftadan. Önceki çinsiyetlere
Hafize3536 uyanancirkiin kız banada öyle dedi doktor erkeğe benziyor dedi felan ama kordun utrasonda pipi gibi görünüyor erkek dedik sonra 3 hafta sonra kız olduğu ortaya cıktı 🤣
uyanancirkiin Hafize3536 hahaha 😅😅 bakalım şimdikinide kıza benzetti yarın kontrol var inşallah gösterir 😅😅😅
Gozde0010 Nurcanyks ben yedi aydir erkek olan kizim kiz dogdu 😀😀😀yani yedi ayakadar erkek dedi yedi aydan snra kiz oldgunu ogrendk
Hafize27 14.haftada banada doktor erkege benziyor dedi 18 de gidicem bakalım ne diyecek eşim çok kız istiyor ben erkek pek değişmez diyorum hayırlısı artık