oguzweannesi ozmus giriş yapın bir kez önceki gibi hata vermiyor bende düzeldi bir kez giriş yaptıktan sonra
Deletedmom_29 NaimeYilmaz Bende Uygulamayı Açınca Sürekli Gmail Ve Şifre İstiyor Geri Tuşuna Basınca Kayboluyor Böylelikle Uygulamayı Kullanabiliyoruz Ama Her Açtığımda Sürekli Gmail İstiyor Yazıyorum Ama İnternet Bağlantısı Yok Diyor Halbuki Hesabım Açık zaten
NaimeYilmaz Deletedmom_29 Bu sorunu düzelttik, yenı guncellemeyı yaparak donus yaparsanız cok sevınırım. Dün geç saatlerde yayınlandı. Haberınızı beklıyor olacağım, teşekkürler.
NaimeYilmaz Deletedmom_29 Güncellemeyi yaptınız, uygulamayı kapatıp açtınız, ardından e-posta ve şifre belirleyerek Devam Et’e tıkladınız fakat bağlantı hatası veriyor. Play store üzerinden uygulamanın ve sorun yaşadığınız hatanın ekran görüntüsünü iletir misiniz? https://imgyukle.com/
Hatice_32 NaimeYilmaz uygulamaya girerken sorun yaşıyorum e posta ve şifre istiyor giriyorum İnternet bağlantınız yok diyor geri tuşuna basarak çıkıyorum
NaimeYilmaz Busra_27_34_ Direkt guncelleseydınız de olurdu bu arada silmeyi önermiyoruz annelerimize cunku bılgıler de sılınıyor.