Cnss NaimeYilmaz maalesef sürekli atıyor beni her girdiğimde giriş yapmak zorunda kalıyorum bir hafta sorunsuz kullandım yeni güncellemeyle çıkış atıyor sürekli
NaimeYilmaz Cnss Ama bu yeni bir güncelleme kontrol ettiniz mi? Epey olumlu dönüş aldık. Geç bir saatte yayınlandı. Bir bakın isterseniz
NaimeYilmaz Ebru_3804 NaimeYilmaz Ama bu yeni bir güncelleme kontrol ettiniz mi? Epey olumlu dönüş aldık. Geç bir saatte yayınlandı. Bir bakın isterseniz
Miniktirtil Telefonum Samsung m30s Android 12 yeni güncelleme yaptım daha sonrası uygulamadan kendiliğinden çıktı uygulamaya her girişimde kayıt ol ya da giriş yap diyor sürekli giriş yapmak zorunda kaliyorum
Deletedmom5262 NaimeYilmaz hayır. Hala uygulamadan çıkıp yarım saat sonra girince giriş yap kayıt ol diyor. Başka bir telefondan denemek ocin uygulamayı indirip tüm bilgilerimi doğru girdiğim halde sürekli hata veriyor. Problem hala devam ediyor hiçbir değişiklik yok.
Sumiire NaimeYilmaz uygulamaya her girdiğimde tekrar tekrar kayıt ol butonu çıkıyor halbuki kayıtlıyım oppo A72