NaimeYilmaz oguzweannesi Ebru_3804 Cellci ozmus Busra_27_34_ Begumhan Wonderful_mom Cnss Pcosluyengec zeeynepp19 Yeni güncelleme yayınlanmış kısa sürede sizlere de yansıyacaktır🙏
NaimeYilmaz Deletedmom5262 Serpilikra DAemiinee oguzweannesi Ebru_3804 Cellci ozmus Busra_27_34_ Begumhan Wonderful_mom Cnss Pcosluyengec zeeynepp19 DAemiinee Wonderful_mom Merhaba dün yeni güncelleme yayınlandı. Sorunsuz giriş yapabildiniz mi?
Busra_27_34_ NaimeYilmaz e posta ve şifreyi istiyor devam diyorum internet bağlantısında sıkıntı olduğunu söylüyor ama yok tabiki sonra giriş olmadı deyip uygulama kendini kapatıyor sürekli reklam veriyor anlamadım bende tam olarak ne olduğunu🤦
ozmus NaimeYilmaz zaten kayıtlı ve giriş yapmış durumdayken giriş yapın diyor. Geri tuşuna basınca profilimiz açık oluyor zaten. Bir de yorum yazarken reklem çıkması 🤦🏼♀️
Cellci NaimeYilmaz evet o ve bence bu güncelleme uygulama kullanımını zorlaştırdı. Şimdide sık sık giriş yapıyorum foruma. Normalde forum ile bebeğim arasında gidip gelebiliyordum. Şimdi çıkış yapmak zorundayım önce.
oguzweannesi NaimeYilmaz arkadaşların bahsettiği sorunu yaşıyorum giriş yapmami istiyor yapıyorum internet bağlantısı yok diyo halbuki var geri tuşuna basınca geçiyor
Serpilikra Aa bende sadece bende oluyor sandım güncellemeden miymiş 🤭🤭 e postayı kabul etmedi bir süre geri girebildim şükür baya uğraştıktan sonra
Deletedmom5262 NaimeYilmaz her girişimde giriş ol kaydol kısmı çıkıyor giriş yapıyorum tüm bilgilerimi doğru girdiğim halde hata veriyor, birkaç deneme sonrasında anca giriyorum uygulamadan çıkınca tekrar girmek istediğim de gene giriş yapmamı istiyor 😏
oguzweannesi ozmus giriş yapın bir kez önceki gibi hata vermiyor bende düzeldi bir kez giriş yaptıktan sonra