Deletedmom_33 ElaRose Ben 24 eşim 29 iken tüp bebeğe başladık. Eşimde sprem sayısı ve kalitesinde sorun çıkmıştı. 1 sene oldu şuan 34+5′im. İlk transferimde kürtaj gerekti maalesef geçen sene Mart’ta. Ayrıca tüp bebek merkezinde gayet de yaşı genç olanlar vardı. Çoğunlukla orta yaş olsa da yine de azımsanmayacak kadar genç çift de vardı (Bahçeci Altunizade)
ElaRose Deletedmom_33 canım bahçeci Altunizade de hangi doktora gittin çünkü ben de düşünüyorum . Bi de muayene ücretine binküsür dedi ama 6 ay boyunca sürermiş . Bi kere gitsem bile ilk muayene bin lira yani doğru dimi
Deletedmom_33 ElaRose Ebru Öztürk’e gittim. İlk deneme de ve ikinci de direk tuttu. Biz 2020′de yaptırdık o zaman 750 TL idi. Muayene ücreti verildiğinde 6 ay boyunca başka ödemiyorsun muayene için gidince. Ta ki gebelik başlarsa o zaman tekrar muayene ücreti ve 1 kontrol hakkın oluyor devam etmeyi düşünürsen. Onun dışında zaten çok bir sorun yoksa 1.5-2 ay sürüyor yumurta toplama, transfer işlemi vs.
ElaRose Kvser tatlım seni biliyorum git ver testini konuşuyorduk ya hesabıma giremedim . Git bekleme hormon testi ver
Hayal95 ElaRose Kesinlikle katılıyorum 4 yıla yakındır sebepsiz denildi ama eksik yapılan testlerin kurbaniyiz bende yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum daha fazla uğraşmak istemiyorum artik
zzeliizz ElaRose ben de çok benzerini yaşadım canım. Önce bi sıkıntı yok deyip 1sene sonra bekarken gelsen yumurtalarını toplar dondururdum dedi çıktı adam. İkna edemedim bı sıknti yok dediniz dedim ama nafile. Ama korkma Amh düşüklüğü benimde vardı. İlk denemede olmamıştı . Çünkü çok acele yaptilar. Sonra daha titiz daha başarılı bı doktor buldum. Hiç acele etmeden 9 ay sakin sakin yuruttu her adımı. Ve sonuç iki minnoş kız 🍒 Erken doğum riskim var yatıyorum şimdi ama Allah’a inanıyorum güveniyorum bu kadarını nasip ettiyse kucağıma almayı da nasip edecek biliyorm 🤲🏻 Amh 0.16ydi bu arada.
ElaRose zzeliizz nasıl duygulandım bir bilsen . 4 gündür o kadar yıprandım ki anlatamam.Eşim dahi dedi iyi ki beni dinlememiş tahlili yaptırmışsın. Yoruldum 4 gün içinde ama umudum kaybetmedim burada yazanların sayesinde.ikiz olmasına ayrıca daha da sevindim ben ya ❤️❤️❤️ İstanbul’da mısın peki
ElaRose Deletedmom2265 odaya giriyoruz ya ilk yalandan nasılsın diyor dimi :) ya gerçekten nerdeyse yalvardım test yap diye abartmıyorum , sonucu gördüğünde tüp bebek dedi ağlamaya başladım hiç bi teselli etmedi . Üzülme demekle kaldı çok donuk bir kadın ısınamadım . Tüp bebeği nerede yaptırdın bana da tavsiyen olur mu çok araştırıyorum kafam karıştı☺️
Deletedmom_33 ElaRose Kalmaz mıyım bebiş doğsun ziyarete gideceğiz ☺️ Kadın akşam,pazar, bayram dinlemeden mesaja, telefona baktı. Hep moral veriyordu. Zaten güleyüzlü bir doktor. Her ayrıntıyı veriyordu.
Kvser ElaRose bende önümüzdeki ay gidip hem amh testi hemde miyoma baktırıp olmadı hemen aldırayım diyorum .
ElaRose Deletedmom_33 ben de ona gitmek istiyorum . Biraz korkum pahalı olması . Tutmazsa birdaha transfer ücreti alınıyor mu kuzu
Deletedmom_33 ElaRose Evet tekrar ücret ödeniyor. Bizim ilki kürtaj oldu maalesef kalp atışı durdu. İkinci için yine ücret ödedik.
melekmommm ElaRose amh testi nasıl oluyor hormon testi yaptırdım ama ikinci günü amh hiç yazmıyor kagıtlarda
ElaRose melekmommm amh testi için adetli olmana gerek yok canım , normal zaman git yaptır .fsh kaç peki
melekmommm ElaRose fsh 4.50 yazıyor yeni yaptırdım doktor normal dedi sonuçlarıma. Şehir hastanesinde amh testi yaptırılıyor mu