melekmommm ElaRose fsh 4.50 yazıyor yeni yaptırdım doktor normal dedi sonuçlarıma. Şehir hastanesinde amh testi yaptırılıyor mu
ElaRose Deletedmom2265 şu an Türkiye şartlarına göre bütçem var ama siz en iyisini yapmışsınız önceden hep Kıbrıs’a giderlermiş ❤️❤️
Kvser ElaRose bende önümüzdeki ay gidip hem amh testi hemde miyoma baktırıp olmadı hemen aldırayım diyorum .
ElaRose Kvser adetli gününde git hepsini iste . Miyomunu ihmal etme . Bak ben buraya herkes örnek alsın diye yazdım canım beklemek iyi değil kadınlar için
zzeliizz Bfduam tam hatırlamıyorum ama çok sıkıntılı değildi benim fshm. Tshlar yüksekti onu da ilaçla dengeledik hala da kullanıyorum.
Kvser ElaRose peki canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Rabbim acil şifalar versin biran önce inşallah canım 🤲🏻
La_Liberte ElaRose gerçekten bilime ve doktorlara güvenmek her zaman en doğrusu. Ama doktorlar şunun farkında değil. O “1 sene bekleyin olmazsa gelin”ler eskide kaldı. Şu an yediğimiz GDO’lu gıdalar maalesef doğurganlık oranını düşürüyor. Menapoz yaşı daha aşağılara iniyor. Bir tahlil yaptırmak çok zor değil ki. En başta yap gitsin. Kadın ona göre bir plan yapar. Neyse ki buradaki özel hastaneler hemen tahlil yaptırıyor. ( onların derdi para ama olsun) sizin için de hayırlısı olsun. İnanın hiçbir şey belli olmuyor. Beslenmenize dikkat edip takviye edici şeyler tüketirseniz tüp bebeğe bile gerek kalmayabilir. İnşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınız💐
ElaRose La_Liberte canım aynen öyle katılıyorum o eskidenmiş.Fakat gittiğim hastane özeldi ona rağmen gençsin dedi yapmıyordu eve gönderdi beni tekrar gittim içim rahat etmedi hiç nedense☺️
La_Liberte ElaRose insan hissediyor bazen. İyi ki hislerini dinlemişsin. Allah bilir tabi ama zaman kaybı olmaz gerekeni yaparsın en azından. Küçük bir yerde yaşıyorum. Buradaki özel hastaneler böyle. Ama sanırım büyük şehirlerde farklı oluyor. İçini ferah tur olacağı varsa her türlü olur. Keçiboynuzu özü tüketin bu arada aklınızda olsun. Her derde deva ☺️
Bfduam ElaRose Merhabalar canım,diğer postunda fsh ni okumuştum iyiydi, amh ye tek başına takılma, eşinin testinde 1 küsür çıkmış sanırım, o jac olmalıymış ortalama?
ElaRose La_Liberte ben küçük yerlerde yaşayanların yorumunu gördüm hemen yapıyorlarmış haklsın kuzum . Dediğin gibi belki Allah kalbime verdi hissettim acele ettirdi beni bişeyler . İnşallah benim gibi olup bu yazıyı okuyan olursa zaman kaybetmemesin❤️❤️
melekmommm ElaRose canım sen şuan aşırı streslisn herkese git bakıl diyorsunda benim fsh gayet iyi kötü olsa doktor söyler. Amh tek başına bişey ifade etmiyor. Öncelikle biraz sakin ol. İstersen elli tane profesöre git Allah nasip etmedikten sonra olmaz. Herkes elinden geleni yapıyor ama öncelilikle teslimiyet önemli. Eşininde sonuçları kötü çıkmış olabilir biz her ay kaliteli yumurtlama yapamıyorsak onlarında her ay kaliteli spermi olmuyor eşinde başka yerde tekrar test versin. Düşünki benim bşr değerm düşük çıktı diye doktor başka hastaneye yönlendirdi başka laboratuvarda vermemi istedi. Ve gerçekten sonucum normal çıktı. Tek laboratuvar güvenme. Dediğim gibi biraz daha sakin olmayı dene.
ElaRose Bfduam merhaba , fsh iyiyse daha mı iyi oluyormuş canım ? Eşimin spermi sanırım 15 Milyona bile az diyorlar 30 milyon üstü olacakmış . Ama eşimin biraz düzelse tüp bebek için yeterliymiş