Belki benim gibi şüphesi olanlar olabilir . Kızlar 1.5 senedir evliyim 5 aydır çocuk deniyoruz . Ovulasyon testi aldım testimi yapıyorum ama çift çizgi oluyor kop koyu olmuyor . Doktoruma gittim yumurta takibi yaptırdım ilaçsız , yumurtalarım büyüyor çatlıyor . Fakat içimde hep bi kuşku.Medipol Zeynep Elmalı’ya gidiyordum . Israrla hormon testi istiyorum gençsin endişelenme bir kaç ay bekle 1 sene olsun olmazsa öyle gel . Hocam benim bekleyecek vaktim yok test yap diye diye canım çıktı . Zeynep kamile de gittim doktor bana daha gençsin 28 yaşındasın ne bu acelen 1 sene beklemen gerekiyor olmazsa gel dedi.Hiç birini dinlemedim hormon testi istedim ve sonuç hüsran amh 0,40 yumurta . Eşime o kadar ısrar etmiştim ki sperm testi için yaptır diye dinledi ve yaptırdı ama bana çok kızdı daha 5 ay oldu ne sperm testi sen paniksin falan kendine göre haklıydı veee sonuç spermi 1,2 milyon çıktı . Bence bana Allah gösterdi kalbime verdi ve acele ettirdi. Çünkü daha 5 ay oldu deneyeli adetlerim falan herşey düzenli
Şüphe edeceğim hiç birşey yokken Allah kalbime koydu . Ve doktorum tüp bebek dedi . Hani yaşım gençti diyecektim demedim . O kadar ağladım üzüldüm ki şimdi biraz toparladım. Ya bi hormon testi için 1 sene bekletiyorlar belki o 1 sene de menepoza giricez nereden biliyorlar Allah aşkına tıp okuyan insan bu kadar cahil olur mu anlayamıyorum hele de menepoz yaşı düşmüşken . Ben belki erken farkettim tüp bebek yaptırıcam. Benim gibi şüphe eden varsa daha erken demesin gitsin doktora . Para bizden çıkıyor doktorlar oyalıyor inanmayın kızlar . Ayrıca gözü açık olmasaydım inanacaktım eşimde dahil yapma test dedi .