irem16 Mevaninannesiii sooon 25 ama bebişimin suyu azalmış doktorum hazırlıklı gel dedi eğer yetmeyecek ladar azlıkta bi so olursa cumaya cumartesiye doğum 🙈🙈
Merve_bulut_55 Eliffmeva evet alt tarafim cok sızlıyor belim artik cok agriyor 😌😌bazen cocuk o kadar topluyor ki kendini karnim tas kesiliyor sanki
Eliffmeva Merve_bulut_55 benimde aynı şekil nefesim kesiliyor resmen bakalım az kaldi sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz🤲💞
MrsMavis Mevaninannesiii son 59 çokşükür 🙏🙏🙏😇 Rabbım herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah
gurbetcikizii Zeysezer ayy aynıyızz ve bende senin fibi düşünüyorum bi an önce gelsin istiyorum ama şuan çok hafif bel ağrıları hariç bi belirti yok nişanımda gelmedi🥴 senin belirtilerin varmı ve nişanın geldimi?
Zeysezer gurbetcikizii yok ya nerde anca arada bi kasığım belim sırtım ağrıyor ama düzenli bi şey yok işte ☹️ Hurma yiyorum pilates topuyla zıplıyorum oynuyorum bakalım cumartesi kontrolüm var bi umut 😬😬
elifanne7 Mevaninannesiii Son 6 bugün hafif belime agrı giriyor ama hayırlı olsun bakalım çocuk düşeli çok oldu zaten kasılmam da var 🥰💝Gelsin artık 🎀