Omerberat Ezgii0 siyaset hayatı kendine özel ama benim bu üçüncü gebeliğim,ikinci de ona başlamıştım herhangi bir sorun yaşamadım,tabi biraz da elektrik almak önemli,mesela ben de Ferhat beyden birşey anlamamıştım,ben seviyorum Mehmet beyi
Moniza Pakizeliya ben şu an toktattayim doğum için gidicem.ilk öğrendiğimde memleketteydim 4 ay oldu 165 tl ödemiştik muayene ücreti
Moniza Pakizeliya ilk gebeligimde ben osmaniyedeydim osmaniye de o zaman yeni hayattan falan daha uygundu ibnisina bende çok şaşırıyorum bir anda ne oldu böyle diye
Pakizeliya Moniza ben hala doktora karar veremedim hepsini deniyorum 😅 gönlüm ibni sina Mustafa bey ama pahalı geliyor :)
Merve4680 Aslaninannesi01 Aaa ne kadar iyi biz plan yaptık maraşa gidecektik ama her yerde kar var inşaallah yollar açılır🙄
Pakizeliya Moniza gitmedim ama ibni sina diğerlerine göre pahalı hayat hastanesi 135 ibni sina en kötü 180
Moniza Pakizeliya ben tokatta muayene ye 300 TL ödüyorum öyle olunca ibni sina baya uygun geliyor yine de çok tabiki inşallah bebisleri sağ salim kucağımıza aliriz
Aslaninannesi01 Merve4680 bahçe ile Nurdağı arasında trafik tamamen durmuştu ben Osmaniyeye sabah 11 gibi gttim otogarın orası otobüslerle doluydu inan çok üzüldüm herkes yolda kalmış ama açıldi şuan karın devamı gelmezse bir daha kapanmaz inşallah dikkat etmek lazım havalar çok soğuk