annenadorella Merve4680 doktor giriyor muymuş canım doğuma burda kalıcı mı acaba ben de devlette doğum istiyorum ama devlette doktora vs ulasmak zor oluyor gibi geliyor kafama öyle yer etmiş nedense o yüzden kaygılıyım bu arada sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🙏🏻 😊
Merve4680 annenadorella Onu sormadım doktor girecek mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama devlette doktor bulmak kolay yani ben her hafta kolay bir şekilde girebildim bir sorun olmadı
Ostan Bende Osmaniyeliyim. 31 haftalığız. Park hastanesi Sedat Kızıltepe ye gidiyorum. Çok çok memnunum. Tavsiye ederim. 😊
Omerberat Ezgii0 siyaset hayatı kendine özel ama benim bu üçüncü gebeliğim,ikinci de ona başlamıştım herhangi bir sorun yaşamadım,tabi biraz da elektrik almak önemli,mesela ben de Ferhat beyden birşey anlamamıştım,ben seviyorum Mehmet beyi
Moniza Pakizeliya ben şu an toktattayim doğum için gidicem.ilk öğrendiğimde memleketteydim 4 ay oldu 165 tl ödemiştik muayene ücreti
Moniza Pakizeliya ilk gebeligimde ben osmaniyedeydim osmaniye de o zaman yeni hayattan falan daha uygundu ibnisina bende çok şaşırıyorum bir anda ne oldu böyle diye
Pakizeliya Moniza ben hala doktora karar veremedim hepsini deniyorum 😅 gönlüm ibni sina Mustafa bey ama pahalı geliyor :)