Busrakopuz Çok güzel anlatmışsınız bir annenin bebeğine kavuşma heyecanı ile hiçbir acıyı önemsemediğini Okuduk resmen. O kadar gereksiz ayrıntı ve sivri dille anlatılmış hikayeler var ki bir hamile olarak teşekkür ederim çok güzeldi 🌸
Semraali Canangnr ay o kadar güzel anlatarak yazmışsınki ağlaya ağlaya okudum Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel ya 😇🤰🏻
Deletedmom001 Canangnr Hayırlı olsun ❤️Allah'ım bizede böyle güzel hikayeler yazmayı nasip etsin inşallah 🙏
Deren Canangnr çok etkilendim Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin prenseslerine benim de erken doğmamış olsalardı iki ay sonra bende bu duyguları yaşayacaktım ama yarım kaldı benim hikayem Allahım yanına aldı cennet meleklerimi 😭😭
Canangnr Deren Canım arkadaşım sana ne desem bilemedim,bu acının bir tarifi olmamalı sanırım Allahım seni en kısa zamanda kat kat sevinçle evlat kokusuyla mükafatlandırsın inşallah Meleklerin öbür dünyada ışığın olsun ❤️
Deren Canangnr amin canım inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim dualarınızda bizleri de eksik etmeyin ♥️
Esenn Buzamana kadar burada okuduğum en çok etkilendiğim doğum hikayelerinden biri olmuş. Rabbim sağlık içinde büyütmeyi hayırlı olan evlatlardan eylesin yavrularınızı inşallah. Gözünüz aydın 😇😇😇
Kbr06 Canangnr Allahım acılarını yaşatmasın hep mutlu huzurlu bir aile olun inşallah çok etkilendim herşey gönlünüzce olsun
Leylasezgin Canangnr ahh canım bende ikizlere gebeyim ve çok korkuyorum ama Okadar güzel anlatmışsın ki içim gitti okurken hemen o aşamaya gelmek istedim rabbim sana bağışlasın minikleri🤲🏻❤️❤️
Gizemturan Canangnr Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah👼🏼👼🏼🙏🏻 Epiduralin etkisi geçtikten sonra ağrın çok oldumu bende epidural olmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum 😞
Canangnr Gizemturan Bu tamamen ağrı eşiğinize bağlı ben doğum sonrası verilen ağrı kesicileri bile reddettim acımın az olmasından değil ne kadar doğal o kadar iyi diye istemedim dayandım ☺️
Ezgi14 Canangnr ne kadar guzel anlatmissiniz. Bir solukta okudum. Rabbim prenseslerinize saglik sihhat uzun omurler versin ❤