ikizlerimveannesi Canangnr çok duygulandım kendimi bir an o durumda hayal ettim hayırlı uğurlu olsun inşallah o günü bekleyenler olarak hepimiz yavrularımıza kavuşuruz sağ salim 😇
1072PINAR Canangnr Yine ağlayarak sonunu getirdiğim bir hikaye.Allahım evlatlarını huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Benim gibi evlat hasretiyle yananlara da hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah🙏
Beklenmeyenmucizem Canangnr allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım🙏🏻☺️ Çok duygulandım ağlayarak okudum galiba hormonlardan dolayı🙈 allah bize de hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🏻🙏🏻😊
Asiyeomur Canangnr bu platformda okuduğum en güzel en açıklayıcı ve en etkileyici doğum hikayesiydi.Sana ve minik meleklerine teşekkür ederiz bizi bu kadar etkilediğiniz icin😃
Ozlemgln Canangnr bende ikizlerimi bekliyorum ve sanki okuduğum an bende doğuruyor gibiydim dilerim bende oğullarıma sağ saglim kavuşurum son 69 gün zamanında ve saflıkla gelin Bebişler Allah evlatlarını sana bağışlasın saflıkla uzun ömrünüz olsun 🙏🏻😢
yamacinannesi Canangnr ay canım ne güzel anlatmışsın gözlerim doldu😔 rabbim sağlıklı uzun ömürler versin minik mucizelerine. Sevgiler...
Defnenil Canangnr çok güzel bir hikaye olmuş allahtan bir mani olmassa bende kızlarımı eylül ayında alacagım kucagıma cok duygusal korku endişe heyecan okurken sanki bende sizinle birlikte yasadım allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı 🙏🏻❤️🤩
ozge51 Canangnr Maşallah 🦋 burada çok Doğum hikayesi okudum kendim de dahil çok etkilendim çok güzel anlatmışsın her anını Allahım yavrularını sana bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ❤️🎈
Durum Canangnr Allahim ne guzel bir anlatim tarzi ne guzel bir anne kizlarin aski hayran kaldim masallah Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin korkularim bir an olsun hafifledi umarim benimde boyle guzel neseli anlatacagim dogum hikayem olur 😊
BarBeyzazer Allahım okuduğum en güzel Doğum hikayesi Maşallah 💖 Bizde 31+5 teyiz ikizlerimle bu hafta sancım çıktı kasılmalarım vardı durdurdular 1 gece yattım evde yatıyorum artık inşallah sağ sağlim gelirler hayırlısıyla bizde görürüz 35 i ❤️
Esra93 Canangnr Ne kadar güzel anlatmışsınız okurken bende mutlu oldum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 💕😍