Canangnr Herşey 2 minik keseyle başladı... Anneliğe ilk adım...🤰🏼 Tüm zararlılardan uzaklaşma; aklınıza gelebilecek ne varsa hepsinden arındım,benim canımın parçalarını temiz bir bedende ağırlamalıydım. Yıllarca tiryakisi olduğum sigarayı bir daha içmedim hatta aklımdan bile geçirmedim 🚬 Beni yoran stres altında bırakan insanlarıda bıraktım oh nede iyi ettim 🙅🏼♀️ İçe dönmek denen şeyi yaşadım,mucizelerimin sayesinde içim dışım arındı,derin bir nefes aldım 🙆🏼♀️ İlk haftalar pek bişey anlamadım ayağım yere basmıyordu uçuyordum ne güzeldi hamilelik... 4.haftamda şiddetli mide bulantısı başladı 🤢 17.Haftama kadar yatakla lavabo arasında geçti hayatım,olsun yinede mükemmeldi herşey mucizelerim büyüyordu... En sevmediğim şeyleri sevdirdiler bana,kırmızı eti mesela 😋 kokusuna katlanamazdım oysaki ama minikler seviyordu demekki bolca tükettim eşim nusret oldu en iyi tarifleri öğrendi onunda babalığı başlamıştı nihayet 👨👧👧 Göbiş hızla büyüyordu ilk hareketler ilk tekme aman Allahım ne büyük bir mucizeydi hala inanamıyorduk prenseslerimizin geleceğine evet kızlarımız olacaktı pembe suratlı belki benim gibi sarı saçlı,sürekli kime benzeyecek diye iddalaşıyorduk 😍 30.haftama gelmeden kasılmalarım başlamıştı halbuki ben bizim minik yaramazlar yapıyor sanmıştım malesef değilmiş 80 lerde sancılarım çıkıyordu melina’m iyice aşağıya yerleşmiş zamanından önce gelmek için çabalıyordu ama daha çok erkendi 😳 en az 36 haftaya kadar beklemeliydiler ve ilaçlara başladık 💉 Gezmek yasak 🚫 Günlük işler yasak 🚫 Yatağa bağımlı günler başladı 🛌 Olsun yinede çok güzeldi hamile olmak 🤰🏼 Derken bir gece avuç içlerimden ve ayaklarımdan başlayan bir kaşıntıyla uyandım amann yarabbim bu nasıl bişey dedim tüm vücuduma yayıldı kanatırcasına kaşınıyordum tam 18 saat hiç durmadan hem ağlıyor hem kaşınıyordum soluğu acilde aldık veee bir kolestazlı gebeydim artık korkmadım yinede bununda üstesinden gelirdik onunda ilacı vardı evelallah 💁🏼♀️ Yata yata 35 haftanın sonuna geldik,kontrolümüz vardı ve malesefki 2 cm açılmam olmuştu,daha fazla yormayalım dedi kızları doktorum burcu 3 gün sonraya sezeryan tarihi aldık eve döndük ama 3 gün sonra doğuracak ben değildim sanki şaka gibi geliyordu sanki o koskoca karnın bi anda fıs diye inecek aaa rüyaymış deyip uyanacaktım... 19.07.2018 PERŞEMBE sabah 10 da yatışım yapıldı 2 saat sonra ameliyata alınacaktım damar yolum açılırken ben kapı süsünün hangi çantada olduğunu tarif ediyordum,o dığuracak ben değildim öyle bir hissiyat vardı içimde sürekli karnımı yokluyordum onlar şimdi bi kaç saat sonra burda yanındamı olacaklar diye diye 2 saati geçirdim içten içe bastıran heyecanımı gizleyememeye başladım 😶 12:00 🕛 Beni ameliyathaneye teslim edecek ekip geldi birsürü soru sordular ben cevaplarken bir tarafta benim ailem diğer tarafta eşimin ailesi öylece bana bakıyorlardı bende iyim dercesine arada espri yapıyordum soruları cevaplarken ahh birde içime sor içim içimi yiyordu 😐 Gitme vakti gelmişti çırılçıplak bedene bir uyduruk önlükle yatağa uzanmış savunmasız endişeli korkak sevinçli heyecanlı az sonra bir anne olarak gireceğim odadan çıkarılan bir kafası gidik hamileydim... Annem elimi tuttu babam alnımdan öptü eşim endişeli yanında yürüyordu herkes çok korkuyordu ama gülmeye çalışıyorlardı aynı benim gibi ... AMELİYATHANE Sanırım içeride 15 e yakın bir ekip vardı herkes steril halde beni bekliyorlardı,derin bir nefes aldım yatağımdan kalkıp metal masaya oturdum irice bir ablamız beni sevdi küçük bir kızmışım gibi sanırım rahatlatmaya çalıştı,ellerimi dizlerime koydurdu ellerimin üzerinde onun elleri vardı kafamı göğsüme değene kadar eydi ve kendi kafasıyla başımı bastırdı olabildiğince omuzlarımdan bastırdı bir diğeri ve epiduralim yapılmak için hazırlanırken “sakın kendini çekme”dedi birisi zorla gözlerimi kaydırdım doktorumdu konuşan dedim merak etme çekmicem,ve öylede oldu bir sinek ısırdı sonra azcıkın elektrik çarptı sonra sağ ayağım ısındı sonra diğeri masaya uzatıldım hala üzerimde önlük vardı,boynumdan aşağısı kapatıldı bir bezle hem uyuşmuş hemde hissediyor gibiydim tuhaf bir hissiyattı sondam takıldı hissetmedim,herkes yerindeydi iki bebek küveti ve başında yeni doğan ekibi uzunca bir süre oraya baktım benim ömrümün geri kalanlarımı yatacaktı orda hala hayal gibiydi... Acı testi yapıldı epidural başarılıydı eşini alalım içeri dedi burcu,aşkım geldi ömrüm geldi o benden beterdi Öylece bakarken ona bi kaç sarsılmadan sonra Melina’m geldi (12:57)miniciğimin sesiyle bizde ağladık onunla sıcacıktı yavrum misler gibiydi o hazırlanırken Melis’im geldi (12:58)öptüm kokladım Allahım şükürler olsun dedim eşim kızlarıyla gitti ekip yarı yarıya azaldı sonra bir kısım daha çıktı ben dahil 5 kişi bile değildik burdan sonrası çok can sıkıcıydı midem bulanıyordu bi ara ölüyorum dediğimi hatırlıyorum ama 30 sn bile sürmedi ☺️ Dikişler bitti doktorum alnımdan öptü kızların aynı sana benziyorlar dedi sevindim 😀 Daha sonra hazırlanıp yatağıma alındım teslim için bekletildim ömrümün yarısı orda geçti sanki nihayet almak için hemşirem geldi ve beni hızlıca odama çıkardılar 5 dk sonra mucizelerim yanıma geldi Ah Allahımm sen isteyen herkese bu duyguyu nasipet hemen emzirdim kuzularımı şimdi biri sağımda biri solumda yatıyor 🤱🏼bi kaç güne 1 ayımız bitecek ama hala hayal gibi 😀😀 İlk günden bugüne yavrularıma ben baktım ben yıkadım her an onlarlaydım işte benim hikayem işte benim MUCİZELERİM 👼👼 DARISI TÜM BEKLEYENLERE 💕
Gezginmuallime Canangnr çok güzel Allah bağışlasın aynı yollardan geçiyoruz iki kız bebeğim olucak kısmetse Benim de aynı şekilde istirahatteyiz inşallah sizin geldiğiniz yere kadar geliriz🙏🏻🙏🏻Yardımcı tutmadınız mı ben tek başıma yapabileceğimi düşünmüyorum
Gubse82 Canangnr nasıl bir anlatım okuduğum en ama en güzel aşk hikayesiydi anne ve kızlarının aşkı😊😊 bendr 36+3 de cumartesi doğuma giricem ve şuanda dünya yıkılmış.altında can çekişiyor kadar acı ve elem içindeyim. Aklımdaki senaryolara ışık olduğunuz için sonsuz teşekkür ederim kendi adıma..inşallah benimde oğlumu hemen bana verirler ve inşallah bende sizin gibi şiir tadında anlatırım aşk ile kavuşmayı..ömürleri uzun bahtları güzel olsun prenseslerin...
Vuslat61 Canangnr yaa ne guzel anlatmissiniz yureginize saglikk..ben de ikiz kizlarini bekleyen uykusuz bir anne olarak su yazdiklariniz oyle iyi geldi ki..mutlulukla buyutun insallah..ve biz de sag salim kavusalim..onca felaket senaryosu arasinda bu cok guzel ve anlamliydi tekrar tesekkurler ve yeni hayatlarinizla mutluluklar..sevgiler 💐💕
kfulya1905 Canangnr ya ablaaa ağlattın beniii. Maşallahhh rabbim size bağışlasınnnnnn. Sonunda okuduk senin hikayeni deeeee 😍😍 İnşallah 5 ekimde sıra bende olacak inşallahhhh. 💜
Canangnr Gezginmuallime Hayır yardımcı almadık ileride ihtiyaç halinde düşünebilirim tabiki ama şümdilik iyi gidiyoruz zor bizim işimiz 🤱🏼💪🏻
Busemiy Gezginmuallime bende ikiz kiz cok istiyorum builk hamileligimve tek erkek ama insallah ikincisi ikiz kiz olur en buyuk hayalim cunku
Canangnr Gubse82 Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benimkinden çok çok daha güzel bir hikayeniz olsun evlat sevgisi tüm karanlık yollara ışık oluyor annelik onlar için çekilen acılarla besleniyor 💪🏻
Canangnr Vuslat61 Uykusuzluk konusunda antremanlı olmak çok iyi gelecek sana Hayırlı kavuşmalarınız olsun dilerim 💕
Gubse82 Vuslat61 muhteşem tespit onca felaket senaryoları!!!! Gerçekten yatağımda ağlarken nasıl yapıcam o ameliyat ya ben ölür ya bebeğe bişey olurmu derken okunacak muhteşem bir yazı olmuş.. oh dedim gece gece..
Elifelik Canangnr bende çok etkilendim o kadar keyifli ve şeker bir anlatımki okurken bitmedin istedim bebişlerinizle size bir ömür sağlık huzur mutluluk diliyorum koklayın onları bizim için
Oykuzey Canangnr Ohh ne güzel bir hikaye, gözlerim dolu dolu okudum. Eşiniz ve evlatlarınızla birlikte ömrünüz sağlıkla huzurla geçsin, bir ömür mutluluklar diliyorum size. 🌺
ElifSencan123 Gözlerim dolu dolu okudum. 36+2 günluk hamileyim ve normal olacak öyle korku stres sardı ki nasil yapicam kızimi nasil dogurucam diye ya ona zarar verirsem dogum aninda diye Allah im ne zormus bende kurtulurum hayirlisiyla insallah 😑😑