edatopcu27 Üç ay boyunca kız gördüm oğlum olacak ama bekarken bile hep ben benim oğlum olacak derdim aslında kızı da çok istedim ama oglan hep içime dogandi
Hifaberra Demek ki bir doğruluğu yok kızlar. 😉 Rabbim gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallah 🤲
Elifkc Hifaberra rüyamda annem bana kiz diyordu bende erkek diyordum hatta 2 erkek ismi bile gördüm ama kızım olacak 😂😂
Anneyim42 Hifaberra ben böyle bisey varmi bilmiyorum ama bende rüyamda ismine varana kadar kız gördüm oğlum var 😅
Tgbpoyraz Hifaberra ilk hamileliliğimde oğlum olduğunu görüyodum oğlum oldu ikincide hamile olduğumu öğrenmeden sürekli yemi doğum yapmış kız bebek görüyodum kız oldu
tugbaacng Hifaberra yoo. Rüyamda erkek gördğm oğlumuzu bekliyoruz. Annem kardeşimde birebir aynısını görmüş yüzünü, doğurunca bi bakmış tıpkı rüyasındaki gibi 🤣 eltim de kontrole gitmeden kız bebek görmüş kızı oldu
Semanurozgan Hifaberra ilk başlarda hep erkek bebek görüyordum şimdi 1 defa kız bebek gördüm cinsiyet kız ne çıkacak Bilmiyorum 😂
Arife1126 HavvaAtasoy ya bende denedim kız gösteriyor😅🙏🏻 Ama rüyamda hep erkek bebek görüyorum bu cuma öğrenicez cinsiyeti bakalım🙏🏻😅
Arife1126 HavvaAtasoy amin hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah🙏🏻🙂 Evet ya insan çok merak ediyor🙂
Alya_Duha Hifaberra Ben rüyamda kız bebek görmüştüm ve şimdi bir kızım olucak Allah nasip ederse bence tersi çıkmıyor etrafımda herkes kız görmüş 🤗