Hifaberra Kızlar hamile kadın rüyasında kız bebek görürse oğlu olur, erkek bebek görürse kızı olur diye birşey duydunuz mu ? Başına gelen oldu mu ? İnternette böyle bir yazıya denk geldim. Benimde iki kızım var ikisinde de rüyamda erkek bebek gördüm.
HavvaAtasoy Hifaberra valla ben oğlum olduğunu görmüştüm oğlum oldu bide bu çin takvimini denedim doğru çıktı
arzm28 Hifaberra kiz görmüştüm oğlum olcak insllah saglikli olsunlar da inşallah kizda bizim oglanda bizim 🧿❤
Arife1126 HavvaAtasoy ya bende denedim kız gösteriyor😅🙏🏻 Ama rüyamda hep erkek bebek görüyorum bu cuma öğrenicez cinsiyeti bakalım🙏🏻😅
Askiletotomsu Hifaberra Bende cinsiyetini gördüm de zihnimi bulandırmak istemiyorum Ben kız gordumse mesela ablam ben erkek gördüm rüyamda dedi E şimdi hangi rüya doğru Şeytanı olsbiliyor rüyalar Her zaman rahmani degil
Kardeleeen Valla ben ilk kız bebek gördüm 😂 dedimki kesij kızım olcak 😂 ama cinsiyet öğrenmeden 1 hafta önce 3 gece erkek gördüm ve erkek çıktı 😂😂😂🙈🙈 35+4 uz bizde
Barlas_mom Hifaberra Bende rüyam da kız bebek gördüm adını Ela koyuyordum. Cinsiyet haftası geldiğinde doktorum pipisini gösterdi 🤣🤣🤣🙏🏼 Çok şükür önce sağlıklı olması tabi ama insan rüyaya da inanmak istiyor
Zambak55 Hifaberra rüyayla ilgisi olduğunu sanmıyorum genel de rüyalar bilinçaltı oluyor bence rüya dan çok annenim hissi de doğru olabilir ama cinsiyetten çok sağlık önemli rabbim bütün evlatları korusun
Hlt-seyma21 Hifaberra ben erkek gördüm 3 kez erkek oldu hep de o doğdu içime anneler direkt görür derler 💖
GurbettebirAnne Benim kiz gordum kizim oldu hamile oldugumu bilmeden hamile oldugumu gordum ve suan hamileyim ruyalarim terse cikmaz benim