Hanife_ Hifaberra ben oğlumda da kızımda da rüyamda gördüğüm gibi aynı çıktı ama alakası yoktur bence
Elanurgvn61 Hifaberra Ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri rüyamda hep kız bebek gördüm emzirdigimi kucağıma aldığımı yani hiç erkek bebek görmedim ama şuan oğlum olacak nasipse ❤
gizzzy35 Hifaberra Ben erkek olacağını görmüştüm. Bebeğim erkek 😌 Çin takvimi de çıktı mesela bende 😅
Ceyceyli Hifaberra canım genellikle annenin rüyası çıkıyor ben de ilk kızımı rüyada görmüştüm kızım olucağını ve şimdi hamileyim yine kız bebek gördüm rüyamda ve bu hafta kız olma ihtimali yüksek dedi doktorum😍
Mucizem0825 Hifaberra bende oyle gordum erkek gordum kizim olacak tesadduf mu bilmem ama oyle oldu 😄🥰
Betus02 Bende iki defa kız gördüm ama benim değil başkasınınmis rüyada şuan 17 haftalığım daha ogrenmedim iki kızım var oğlum olsun çok isterim yinede hayrlisi tabi 🤲🧿 herkesin gönlündeki olsun inşallah
Haydi Hifaberra ben kızımda doğum yapıyordum kucağıma bir koz bebek veriyorlardı gercektende o bebeğin aynısı oldu kızım şükür şimdiki hamileliğindede aynı kızımda gördüğüm gibi doğum yapıp kucağıma erkek bebek veriyorlardı Allah’ın izniyle oğlum olucak 🤲
Hifaberra Betus02 maşallah Allah bağışlasın. İnşaallah hayırlı sağlıklı oğlumuz da olur onu da tatmak isterim. ☺️ Benim de kızlarımın biri 5 biri 1 yaşında 12 haftalık hamileyim
Kbrkrt Hifaberra ben erkek gördüm kızım oldu.. Çin Rus Japon ne takvimi varsa hepsi erkek gösteriyordu. benim duyduğumda genelde rüyanın hep tersi oluyor
Betus02 Hifaberra masallah Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲 inşallah erkek sevincinide size yaşatır rabbim🤗🧿
Arife1126 HavvaAtasoy amin hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah🙏🏻🙂 Evet ya insan çok merak ediyor🙂