askanne10 Kaanmoms rekor yine bende ilk bebeğime 44.5 hamile kalıp çok kilo almak İçin yememe rağmen 34+beş gecesi Doğuma 54 kg ile gittim. Şimdi yine 44.5 hanile kaldım ve 2.5 aylık olamama rağmen 46.5 olabildim maalesef pek kilo alamıyorum. Oğlum Doğunca Eve 50 kg ile gelip 15 günde 47 ye düşmüştüm maalesef alamıyorum kilo
Cgdmrt Kaanmoms 65 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim15 gün önce bebeğim dünyaya geldi şuan 80 kilodayım Kilolar bi şekilde gidiyor bebeğimiz sağlıklı olsun da gerisi düzeliyor 🥰
Buselii_2 Bende 79 ile kaldım şu an 27. Haftadayız ve 90nı gördüm 🙈🙈 11 kilo doktorum 1-2 kilo fazla ama bebekte sen de iyisin dedi şeker testimiz de güzel çıktı ama doğuma kadar artık kaç olurum bilmiyorum 😀🙈
Feyzceyy Kızlar ben 63 le hamile olduğumu öğrendim 18 haftalığım ve şuan kilom 70 çok fazla aldığımı söyledi doktor zayıflamak istiyorum sizce nasıl yapmalıyım
Sevgi-clk Feyzceyy bende çok aldım kuzu. 4kilo bu hafta için fazla geliyor bana yürüyüşe başlamayı düşünüyorum şekerli ve Abur cuburdan uzak dur gerisini takma bebekler sağlıklı olsunda kilo fazla az bi önemi yok ☺️
ipekpekoglu 46 kilo hamile kaldım 13+4 üm şuan 43 kiloya kadar düştüm şuan 44,5 falanım kendi kiloma ger dönemedim henüz :)
Ranaerol Kaanmoms 67 ile hamile kaldım şuan 10 hanlık hamileyim 65 yum bulantılar biterse tonton tonton dönücem sahalara 🥰
selinerdemyilmaz Emine003 maşallah ya dikkatmi ettiniz verdiniz acaba bende 89 kiloyum ve çok alıcam diye korkuyorum🥺
Emine003 selinerdemyilmaz yok canım dikkat felan etmedim mide bulantılari ve iştahsızlıktan dolayı verdim sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 😅
Hilalkhrmn417 Kaanmoms 28+2 haftaligim bende 👶🏼💙 İlk başlarda mide bulantısından kaynaklı ve iştahsızlıktan dolayı 5 kilo verdim.. 69 70 arası birseydim şuan 74.5 falanim verdiğim kiloyu geri aldım yani 😉🧿