Gul005 8+4 haftalık gebeyim ilk öğrendiğimde 62 kiloydum bi yeme krizine girdim tartıya baktım 64 65 e doğru gidiyorum olcak gibi değildi şuan 61,6 kilodayım düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum ipin ucunu bir bırakırsak eyvahh😁
Fatmagenc Kaanmoms 62 ile hamile kaldım 3 kilo zayıfladım ilk 3 ayda. Şuan 37. Haftamdayım 65 kiloyum geçen hafta bebiş 2500 gramdı
Cansuca Kaanmoms 76 kg ile hamile kaldım şuan 32 hafta 83 kg tüm 85 le tamamlamak hedefim öncelik sağlıkla gelmesi tabikide
Nbht28 Kaanmoms Hayatim boyunca 45 üstü hic olmayan biri olarak 37 hafta itibariyle 62 kilo 🤭 45 kilo ile hamile kaldim simdi 62 kilo oldum davul gibi oldum.
Gozzy Edaeren nasıl yaptınız yaa ben de 83 ile hamile kaldım 7 haftalık şu an 81e düştüm ama bunu böyle devam ettirebilir miyim bilmiyorum azıcık gaz verir misiniz 😂🥰
36berna_doruk 52 kilo ile hamile kaldım şuan 25 haftalık 59 kiloyum 😂 çok mu fazlayım ilerisinde daha çok alınıyo diyolar 🙈
Papatyam_Anne 62 ile kaldım 10+4 um 64, 5 kg mim biraz hızlı alıyorum sanırım pek kusma falan yaşamadım 😄 umarım son aya kadar dengeli alırım 🙄
Kubra_kocbug Kaanmoms 19+3 70 kilo ile hamile kaldım 78 suan doktor ilaçların hızlı kilo aldırdıgını söyledi
MissWitchy Askiletotomsu 78 ile hamile kaldım şu an 29+6 ve 79 kiloyum. Doktorum kilo almam gerektiğini söyledi ve kızdı, ne kadar yesem de alamadım anlamadım ben bu işi… Bebiş sağlıklı çok şükür
Askiletotomsu MissWitchy valla bence bir kilo alman çok güzel bı durum Ama doktorlar nedense haftalık 450 gram almamız gerektiigini düşünüyor gebelikte 🤷
Gulceefe-00 Kaanmoms 35 gün önce doğum yaptım. Hamilelik boyunca hep aldığım kiloları nasıl vereceğim diyordum 64 ile hamile kalıp 82 kilo ile doğuma gitmiştim. Düşük tehlikem olduğu için hiç spor yürüyüş yapmamıştım. Normal doğum yaptım eve geldim tartıda 80 kilo gösteriyorum kızım da 2700 doğmuştu çok moralim bozuldu ama bir hafta sonra yavaş yavaş kilolar gitmeye başladı şu an 10 kilo gitti son 8 kilo kaldı tartıda 71 kusurleri görmeye başladım. Doğumdan sonra eski iştahım kalmadı sürekli su içiyorum öyle spor falan yapmaya da başlamadım henüz başlasam daha çabuk gider. Takmayın güzel bir gebelik geçirin kilo her şekilde gidiyor.
Gmziso Gulceefe-00 ins bende de öyle olur 24. Haftadayim 15 kilo kadar aldım. Doktor 7-10 kilo almam gerektiğini söylemişti ama olmadı😔 şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım şeker mi var acaba bilemiyorum