Umutunannesi123 Hamileligim 75 ile hamile kaldim 13+3günlüğüz 0 kilo ile devam ediyoruz ama göbüşümüz baya belli oldu
Hazalkaralar Kaanmoms bende öyleyim vallahi ama bebişler doğunca veririz kilolarımızı sıkmayın canınızı
Melisakrtl Kaanmoms Ben 79 ile hamile kaldim suan 77 fln olmam lazim 13 haftalik hamileyim cok zor hamilelik geciriyorum kusmalar bas donmeler tiksinmeler :( ama bebegim iyiymis cok sukur 🤲🏻
Anneoluyorumm06 Kaanmoms ay herkesler de zayıflamış maşallah ben de 70 ile hamile kaldım şu an 80 oldum. 29 haftadayım. 🤩🙈
momz nagis1 haftamız aynıymış cinsiyetiniz ne 💕😇 27+1 biz de 59-60 arası hamile kaldım 64.2 yim şuanda ama gebelik şekeri var o yüzden almıyorum çok.
nagis1 momz cinsiyet kiz kiloda almamissiniz fazlami ciktiki gebelik sekeriniz bn henuz baktirtmadm gebelik sekerkne
gamzeli27 Kaanmoms normalde asla kolay kilo alabilen biri değilim Aslında ideal kilomun 10 kilo altındayım 1.76 boyundayım ideal için normalde 62 olmam gerekiyor o yüzden bilemedim🤷🏻♀️
Demongun11 ikizlerimibeklerken- anladım canım teşekkür ederim bende 28 haftalığım 14 kilo aldım ve zayıflamam gerektiğini söyledi doktorum 🤭 umarım başarabilirim
Gnc27 Kaanmoms @Kaanmoms 23. Haftalığız 😊60 ile hamile kaldım 68im şuan ..biraz çok aldım sanırım ..😵💫doktorum yürüyüş yapmamı önerdi