Miniktirtil Ruya1106 hayatta hersey kısmet Rabbım bekletiyorsa guzellestiriyordur canım 🙏bazen hep en çok istediklerimizle sınanıyoruz ne diyelim gebe kalmak isteyen herkes için duam inşallah hamilesindir Rabbım gönlüne göre versin senin içinde dua edicem 🥰 🤲
Vuvuzella Miniktirtil yarn hasta olmazsam kan testi yapmaya gidicem bakalmm insaAllah hayirli haberlerle gelirim 😀😃😃
Miniktirtil seher6034 biraz daha gününü bekle istersen zaten erken öğrenince günler geçmek bilmiyor 😅
Bfduam Ruya1106 var mı farklılıklar? Benimde 28i. seher6034 erken sanki bende senden ni gün sonra, var mı belirtiler?
dilek4606 benim de bugün midem bulanıyor baş dönmem oldu adetime 5 gün var ama bi garibim bende kan tahlili verdim öğleden sonra çıkacak bakalım
Mylove Aranızda yerleşme kanamasını tarif edebilecek var mı arkadaşlar geçen ay düşük yaptım dün gece adetten farklı bi kanama oldu bidahada olmadı testler negatif 😳😳
dilek4606 Miniktirtil ya negatif çıktı yine anlamıyorum niye böyle oluyor midem niye bulanıyor sabah kalktığım zaman durduk yere oldu
Miniktirtil dilek4606 canım bebek fikrine çok odaklanıyorsan bu durum psikolojik olarak ortaya çıkıyor maalesef belli olmaz belki test içinde erkendi bekle bakalım belli olmaz 🤔