Miniktirtil Hayaller_umut üzülme canım benim bende üç gün öncesinden hasta oldum bende de yok bi daha ki aya bakacağız Rabbım neylerse güzel eyler moral bozmak yok 😇
Vuvuzella Snglseyma suan benim adete 3 gun var 11. Gunum ama sabr3demedim daha bakalm beta kac cikacakk😀
Bfduam Nurem20 yumurtlamadan 5 gün sonra mı adet belirtilerin başlamış oluyor? Nurem20 benim 10 günüm var ve öyleyim, erken başladı adet belirtileri.
Nurem20 Bfduam canım valla şuan adetime 5 gün var ara ara kasık batması ve bel ağrısı oluyor başka belirtim yok adet mi olacağım bilmiyorum of ikilem gibi bir şey 😒
Nurem20 Bfduam benimden erken başladı işte yumurtlamadan 1 hafta sonra adet olacakmışım gibi ağrılar hafif hafif başladı
dilek4606 benim adetime 6 gün var bugün kan testi yaptım negatif dünde normal test yapmıştım o da negatifti psikolojim çok bozuk ya kesin var diyordum
Miniktirtil dilek4606 vallahi ne desem bilmem ki her ay bende aynı stresi yaşıyorum ama son bir iki aydır bi bosvermislik bi koyvermislik aldı gitti saldım canım bazen bazı şeyleri çokta önemsemek gerekiyor çünkü Rabbım hepimizi ondan sınıyor kısmet sıkma canını önümüzde ki aylara bakacağız inşallah 🥰
Miniktirtil Vuvuzella enee hadi bakalım o zaman hayırlı haberlerle gel inşallah ya şu takımdan bi hamilelik haberi gelsin 🤩
Vuvuzella Miniktirtil yarn hasta olmazsam kan testi yapmaya gidicem bakalmm insaAllah hayirli haberlerle gelirim 😀😃😃
Miniktirtil Bu arada bebekler ben bu ay elenenler arasında ilk sırayı alıyorum haha ay şaka gibi üç gün öncesi regl oldum ben kendime bile inanamıyorum nispet yapar gibi gününü bile beklemedi ne edelim mevlam neylerse güzel eyler bekleyip göreceğiz 😇
Ruya1106 Miniktirtil HErsey zamanını bekliyor Allah ne zman verirse ozman olucak canm . Ben 2.5yil oldu bekliyorum hiç gebelik yaşamadım. Tüm değerlerime baktım temiz çıktı. Rahim filmi çekildim Aralık’ta bir tüpüm kapaliymis açıldı. Rahim filminin üzerine bir kez adet oldum.bu ay ovulasyonla takip ettim 11 ve 12 ocakta yumurtladim bugün test yaptım bugünde pozitif çıktı heyecanlandim bende öğleden sonra yeniden yaptim negatif .herşeyde vardr bir hayir adetime daha 7 gün var yaklaşınca gebelik testi yaparım artık.
Bfduam Ruya1106 var mı farklılıklar? Benimde 28i. seher6034 erken sanki bende senden ni gün sonra, var mı belirtiler?
Miniktirtil Ruya1106 hayatta hersey kısmet Rabbım bekletiyorsa guzellestiriyordur canım 🙏bazen hep en çok istediklerimizle sınanıyoruz ne diyelim gebe kalmak isteyen herkes için duam inşallah hamilesindir Rabbım gönlüne göre versin senin içinde dua edicem 🥰 🤲