Vuvuzella Hepimiz guz3l haberlerlee gelelim insaAllah cok zor bir durum tek kisi beklememek daha zor her test sonucunda daha da yıpraniyoruz. Bgunde cikmqzsa 1 ay diblenmek istiyorum doktora gitmeden test yapmadan bir ay gecirmek istiyorum 😔😔😔
Miniktirtil Vuvuzella hüsrana uğramak için erken dur bakalım kuzum uzme kendini önümüzde ki aylara bakacağız Rabbım inşallah nasip etsin 🤲
Miniktirtil dilek4606 canım bebek fikrine çok odaklanıyorsan bu durum psikolojik olarak ortaya çıkıyor maalesef belli olmaz belki test içinde erkendi bekle bakalım belli olmaz 🤔
Vuvuzella Miniktirtil aminn aminn aminn zqtenn doktor soylemistii pek umutlu degildi. Ama ben belki gerek kalmaz fiyee pek umutlanmistim 😀😀 hayirlisi boyleymis 1 aylk bir tatil ardından hastane yolu gorunuyor bu zamanda da istedigim kiloya inmem lazm tup bebek yolu gorundu 😀
seher6034 Bende 27 batı bekliyorum bugün yaptım tek çizgi çıktı en ufak siliklik yok bu aydan çok ümitliydim
Miniktirtil seher6034 daha var ama çıkmaması normal canım reglinin geçmesini bırak bir haftan var hiç belli olmaz
Vuvuzella Miniktirtil evet pko var 3. Defa catlatma ignesi denedik 1 yildir da korunmuyoruz . Ilk bi doktora gttim olmadi sonra 2 doktor daha degistim bende pko oldgunu bile anlamadilar sonra bir profa gttim o soyledii hatta birazdahaa gec gitsem seker hastasi olacaktm. Cok sukur simdi en azindan daha rahatimm ne oldgnuu bilyorumm.
esengul61 Miniktirtil bat 25 basindan beri butun belirtiler var ne ararsan hepsi. Zaman durdu geek bilmiyor bugun dayanamayip test yaptim neg bakalim. Belirtiler hala devam
Miniktirtil esengul61 inşallah hayirli sonuçlar alırsın canım beklemek zor oluyor gerçekten insan acabalarla yaşıyor o zamana kadar 🤦🏼♀️
Bfduam Ruya1106 var mı farklılıklar? Benimde 28i. seher6034 erken sanki bende senden ni gün sonra, var mı belirtiler?
Miniktirtil Vuvuzella evet en azından sebep olduğunda nasıl bir yol izleyeceğini biliyorsun benimde nisanda bi düşugum oldu yedi aydır olmuyor şimdi doktora gidip geliyorum bi tek rahim filmim kaldı şu an için bi sebepte yok ne diyebilirim bilmiyorum sanırım Rabbım zamanını bekletiyor bi de benimde biraz kilom var bende onu vermeyi deneyecegim inşallah olur Rabbım isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin 🤲
minigiminannesi03 Miniktirtil 27sjni bekliyorum umutsuz şekilde heyecanla karışık bir psikolojik durumdayım düşünmekten kendimi işe veremiyorum
minigiminannesi03 minigiminannesi03 kizlar normalde adetim 27sine denk geliyor ve aşılama yaptık test yapsam pozitif çıkar mı 6 gün var
Miniktirtil minigiminannesi03 canım benim böyle bekleyiş içerisinde olmak zor insan strese giriyor kendini strese sokma inşallah güzel haberler alırsın ama aşılamanin üzerinden 11 gün geçtiyse dene yoksa biraz bekle derim daha erken olabilir
Vuvuzella Miniktirtil insaAllah gercektnn sirf paraa icin git gell yaptriyorlarr Allah islah etsin. 1.56 boyum var benim 61 kiloyumm ama 2 defa ameliyat oldum bel ftigindan zayflamam lazmm 54 falan olmamm lazm 😔😔 insaAllah hayirli haberler veririz birbirimize bende rahim filmi cektircem ama 1 aylik bir tatilee gidicem ondann sonra basliycamm insaAllah tedaviyee
Gizmo55 Benim bat 22/23 test ilk çok hafif silik çıktı bugün yaptım negatifti yine de bekliyorum regl gecikmesi olucak mı diye 🤷🏼♀️ İşte testler https://imgyukle.com/i/om37Ih
Miniktirtil Gizmo55 bu testlerden pek bisi anlayamadım var gibi ama ikincisi yok gibi kafam karıştı 😅