Miniktirtil Hayal95 aay ay pekte bisi kalmamış gelmiş kapıya dayanmış inşallah gebesidir canım test falan yaptın mı 😊
Hayal95 Miniktirtil Yok yapmadım test.. bu ay adetim zamanında gelir adet olmasam kesin vardır.. inşallah burda yazan kızların hepsinin ki vardır bebişler🥰🥰
Esra255 Miniktirtil Hadi inşallah 😍 3 aydır negatif sonuç alıyorum. Umutsuz değilim bu ay da umutluyum. Bu ay mfk deniyorum bakalım 😊
Miniktirtil seher6034 vallahi canım erken sanki ben bi araştırmada döllenmenin üç dört günü bulduğunu yerleşmeyle birlikte sürecin 11 günde tamamlandığını duymuştum biraz daha bekle istersen
Hayal95 Miniktirtil Bir düşüğüm var benim onda aynı adetle aynı belirtiydi o yüzden belirtilere takılmıyorum pek😁
Miniktirtil Esra255 ayy daha pek yeniymis 😊 ben bir buçuk yıldır bekliyorum gerçi bizden de çok bekleyenler var Rabbım isteyen herkese tez vakitte sağlıcakla nasip etsin inşallah 🤲
Esra255 Miniktirtil Temmuz ayında 1 kürtajım var canım. Bebeğimin kalbi durdu. Kürtajdan sonra 2 ay korundum adetler düzene girsin diye. Şimdi de bekliyorum işte
Severozge Benimde kızlar bat21 bana pkoyum mfk yöntemi denedik😁 herzaman içtiğim su acı geliyor kasıklarda ağrı var daha ônce böyle belirtiyle karşılaşan oldumu ?
Miniktirtil Severozge vallahi canım benim daha önce baş dönmesi olmuştu bi tek onu hatırlıyorum diğerleri sadece adet belirtisiydi yüzden bilemiyorum ama hersey olabilir 🤷🏼♀️
Miniktirtil Esra255 geçmiş olsun canım kusura bakma bilmeyince yeni dedim. Benimde nisanda bi kaybım oldu Rabbım yerlerini doldursun inşallah 🤲
Vuvuzella Miniktirtil normal test yapsamda catlatma ignesi kullandm bu ay pozitif olsa bilee neden pozitiff bilemem ki 😀😃😃 gidicem birazdann ama kan testi yaptircamm 😀😀
Snglseyma Vuvuzella kaç gününüz bitti iğne etkisi bende 10 ocakta vurdum bugün evde test yaptı negtf adete 6 gün var adet ağrısı var bende
Miniktirtil Vuvuzella enee hadi bakalım o zaman hayırlı haberlerle gel inşallah ya şu takımdan bi hamilelik haberi gelsin 🤩
Vuvuzella Snglseyma suan benim adete 3 gun var 11. Gunum ama sabr3demedim daha bakalm beta kac cikacakk😀