Miniktirtil seher6034 kısmet işte Rabbım bekletiyorsa güzellestiriyordur eminim 🤲 sabrın sonu selamet inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Mucizebeklerkennn Beni de bir düşüyorum oldu 6 ay önce bayağıdır deniyoruz bu ay birazcık salladım yani çok dikkat etmedim ama son 4 günüm geçmiyor 6 güne kala test yaptım silik çıktı Bir daha yapmayı korkuyorum
Miniktirtil Mucizebeklerkennn ayy eğer silik çıktıysa umut büyük demektir inşallah vardır belirtilerin var mı peki ?
Bfduam Nurem20 yumurtlamadan 5 gün sonra mı adet belirtilerin başlamış oluyor? Nurem20 benim 10 günüm var ve öyleyim, erken başladı adet belirtileri.
gunesligun Miniktirtil tırtılım ben burdayım😍 yumurtlamada ilişkiye girmeyip gebelik bekleyen ben. Test yaptım negatif😟
Miniktirtil gunesligun hosgeldin kuzucum biliyorsun ki bu işler yumurtlamayla bitmiyor öncesi var sonrası var bi daha yumurtlama ihtimali var hiç belli olmaz yani 🥰
Miniktirtil Esra255 ayy canım senin yumurtlama yakın zamanlarda oldu sanirim daha belirti olamayabilir bisiler hissediyor musun 😊
Mucizebeklerkennn Miniktirtil göğüs hassasiyetim çok ata ara bulantım Oluyor baş dönmesi var kasık ağrısı ara ara oluyor ve şişkinlik var fazla da duygusalim ananadetten önce duygusallık oluyordu ☺️
Nurem20 Miniktirtil adete 1 hafta var işte canım bilmiyorum 🤷🏼♀️ her an adet olacakmışım gibi bir ağrı var 😒
Nurem20 Miniktirtil bütün belirtileri insan gebeliğe bağlıyor çok istekli olduğumuz için bazen üşütme vs stres tabiki oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Esra255 Miniktirtil 3 gün önce yumurtlama belirtilerini yaşadım akıntı ve kasık ağrısı oldu değerlendirdim. Belirtiler adetle aynı olduğu için ayırt edemiyorum ki😏
Miniktirtil Nurem20 evet oluyor öyle gerçekten ama ben hissediyorum ya o yüzden pek herseyi belirtiden saymıyorum kısmet bu işler inşallah bu ay güzel haberler alırız canım😇
[silindi] Nurem20 evet gerçekten öyle yalıyoruz . Normalde adetten 1 hafta öncede adet ağrısı oluyoruz , ama bebek düşüncemiz ona yoruyoruz ve belirtilerde çok benziyor , sabır sabır dua hayırlısını Allah nasip eder hepimize inşallah
Miniktirtil Mucizebeklerkennn oooh oh maşallah 😁 umarım gebeliktendir ya vallahi çok istedim şu an hamile olmanı inşallah belirtilerdir bunlar 🤲
Miniktirtil Vuvuzella normal test yaptın mı canım belki hemen çıkardı benimde 20 si merak ettim şimdi 😜
Miniktirtil Hayal95 aay ay pekte bisi kalmamış gelmiş kapıya dayanmış inşallah gebesidir canım test falan yaptın mı 😊
Miniktirtil seher6034 vallahi canım erken sanki ben bi araştırmada döllenmenin üç dört günü bulduğunu yerleşmeyle birlikte sürecin 11 günde tamamlandığını duymuştum biraz daha bekle istersen
Vuvuzella Miniktirtil normal test yapsamda catlatma ignesi kullandm bu ay pozitif olsa bilee neden pozitiff bilemem ki 😀😃😃 gidicem birazdann ama kan testi yaptircamm 😀😀