Yusuf_alpin_annesi Benimde Haftasıyla Uyumlu demişti Kilosuna Ama Bakıyorum yazılanlara sanki fazla gibi haftasına göre
Annesininbalii Yusuf_alpin_annesi ben muz yiyemiyorum 😔 çok güzel bir meyve ama işte ….☺️☺️☺️ Doktorlar bu ir aikinti olduğunda söylüyor zaten yani söylerler heralde , neden saklasinlar ☺️
Eylulannesi80 Annesininbalii şeker yok bende. Gebelik zehirlenmesi olup da şeker de olsa heralde aç kalırdım. 0 tuz ve 0 salça yemek yemiyorum yoğurt pekmez meyve yulaflı bisküvi kepek ekmeği yiyorum haftanın 36 yı görmesi için dua ediyorum . Bende protein kaçağı 430 çıktı sizinkisi kaç ?
elisamelisa101 Eylulannesi80 yok öyle brsey yok çok şükür de böyle işte erken doum riski bebeim geriden geliyor bugun ciğer geliştirici iğne vuruldum yarın da vurdurucam 3 günde 1 nstye de giriyorum bakaklim
Eylulannesi80 Annesininbalii kusura bakmayın benim kafam gebelik zehirlenmesinde olduğundan gebelik şekerini farklı algılamışım 🙏🏻
Canselyaren Annesininbalii 27 de gittiğimde bna 1 ay sonra gel dedi doktorum 33 TE gitsem heralde 3 haftaya dusecek
Annesininbalii Canselyaren Bana 31.haftada olmama rağmen artık iki hafta da bir görüşeceğiz dedi 🤔🤔🤔 ve ildisinda Dr a gidiyorum 😏🙄
Defne2018 Canselyaren bende 27 haftada 1 ay sonra gel dwdi bende 31 de gittim 3 haftaya düşürdü 34 de gitcem sonra bilmiyorum kaç diyecek
Momydemet Annesininbalii canım ben de 31+1 de gittim .1909 gramdı. Benimki de baş aşağı pozisyonda 🤷🏻♀️🤰🏻🤭
Canselyaren Annesininbalii çok zor kuzum Allah yardımcımiz olsun il dışı çok daha zor bn de evime uzakta bı Dr gidiyorum iki araba deisiyorum
BesteKc Annesininbalii vajinada baskı, ağrı hissediyor musunuz? Bende şu an öyle bi problem var, kum da döküyormuşum aynı zamanda ama daha önce de kum döktüm, taş döktüm aynı ağrı deüil daha farklı, baskı gerilme gibi bişi :((
Annesininbalii BesteKc yok hayır üç dört günde bir vajinada ki kemiklerin agridigini hissediyorum ayağa zor kalkiyorum ağrılı yürüyorum ,sanki hamlamış gibi bir his …
Pptya BesteKc bende baskı hissediyorum aynı şekilde kum döküyormusum 🤦🏼♀️ birde çok sık idrara ckma isteği oluyor özellikle eğilip bişey almaya çalıştığım an WC ihtiyacı geliyor
2022melisa BesteKc canım kum dökerken şiddetli sırt. Ağrısı yaşadın mı benim sırtıma dayanılmaz bi ağrı giriyor böbrekden kaynaklı olabilir dediler acilde
BesteKc Annesininbalii iyi çok şükür inşallah olmaz benim gibi. 2 farklı kadın doğum uzmanına gittim, bir acil doktoruna gittim bebekte ve rahimde bişi yok. Ama bu ağrıyı çözemedik. Emar röntgen vs de yasak olunca böyle kaldım. Başka olan var mı diye aranıyorum :(
Birtazeanne Annesininbalii 1350 en son kilomuz bizim de bas asagı ve asagıda erken doğum riskimiz var:)
Annesininbalii Birtazeanne bana aşağıda vb demedi ama cinsellik bu haftadan itibaren yasak dedi 🤔🤔 yani anlamadim … Acaba bende de olabilir mi risk su an sizin cevabı okuyunca bağlantı kurdum 🤔
Momydemet Birtazeanne Erken doğum riski neyden kaynaklanıyor? Bebeğin baş aşağı pozisyonda olması doğumun başlayacağı anlamına gelmez ki?
Momydemet Hira02 neden o kadar erken acaba? Benim son adet tarihine göre 16 Mart görünüyordu,doktorum 10 gün önce olur dedi. 6 Mart için konuştuk en son ama ilerleyen kontrollerde daha kesinleşir dedi. Sezeryan olacağım ben de
Birtazeanne Annesininbalii yani olabilir çünkü son trimesterda cinselliği öneriyor doktorlar diyebiliyorum