Canselyaren Annesininbalii çok zor kuzum Allah yardımcımiz olsun il dışı çok daha zor bn de evime uzakta bı Dr gidiyorum iki araba deisiyorum
Hira02 Gzmmmmmm11 kalp ile ilgili sıkıntılarim var malesef o yüzden kalp ilacı kullanmaktan vücudum Hepsi su toplamış
Birtazeanne Annesininbalii yani olabilir çünkü son trimesterda cinselliği öneriyor doktorlar diyebiliyorum
Momydemet Hira02 neden o kadar erken acaba? Benim son adet tarihine göre 16 Mart görünüyordu,doktorum 10 gün önce olur dedi. 6 Mart için konuştuk en son ama ilerleyen kontrollerde daha kesinleşir dedi. Sezeryan olacağım ben de
Hira02 Momydemet benim kalp ile ilgili sıkıntılarim var malesef doğumdan sonra anjiyo olmam gerekiyor
Momydemet Birtazeanne Erken doğum riski neyden kaynaklanıyor? Bebeğin baş aşağı pozisyonda olması doğumun başlayacağı anlamına gelmez ki?
Pptya BesteKc bende baskı hissediyorum aynı şekilde kum döküyormusum 🤦🏼♀️ birde çok sık idrara ckma isteği oluyor özellikle eğilip bişey almaya çalıştığım an WC ihtiyacı geliyor
Defne2018 Canselyaren bende 27 haftada 1 ay sonra gel dwdi bende 31 de gittim 3 haftaya düşürdü 34 de gitcem sonra bilmiyorum kaç diyecek